Çiftçi ve Bozdağ'dan Medya Grubumuza Ziyaret

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından şehre gelen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ve ünlü yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ medya grubumuzu ziyaret ettiler. Çiftçi ve Bozdağ deprem nedeniyle tüm Elazığlı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Çiftçi ve Bozdağ'dan Medya Grubumuza Ziyaret

Elazığ’da özellikle eğitim ve spor alanlarında yapmış oldukları yardımlarla kamuoyunun takdirini toplayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Murat Çiftçi Elazığ depreminin ardından Elazığ’a geldi.

Diriliş Ertuğrul Dizisi ve Türkler Geliyor Filminin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ da Murat Çiftçi’ye eşlik etti.

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Çiftçi ve Bozdağ daha sonra medya grubumuzu ziyaret ettiler.

BOZDAĞ: ELAZIĞ’IMIZ BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAK

Ünlü Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ, kalplerinin Elazığ’da olduğunu söyleyerek “Depremden sonra hep dua ettik. 15 gün sonra da geldik. Evvela şunu gördük. Allaha binlerce kez şükürler olsun, devletimiz burada ve herkese hissettiriyor. İnsanların gözünde, ruhunda nerede bu devlet sorusu yok. Devlete olan inanç bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bugün bakanlarımızla bir araya geldik. Aziz Elazığ insanının umudunu gördük. Her şeye rağmen şehrine sahip çıkma aşkını ve sevdasını gördük. Bütün Türkiye, Elazığ depremiyle beraber özlediğimiz hasreti yeniden bize göstermiş oldu. Zor zamanlarda kenetlenip birlik olma ruhumuz var. Allah’ın izniyle Elazığ’ımız bu zor günleri atlatacak. Tüm Türkiye’nin kalbi Elazığ’da” dedi.

ÇİFTÇİ: RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN

Depremin ardından maddi destekte de bulunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ise “Elazığ’ımıza çok geçmiş olsun. Vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bizim vazifemiz böylesi bir afet durumunda birlik olmak. İlk andan itibaren kalbimizle bedenimizle burada olduk. Ve olmaya da devam edeceğiz. Rabbim tekrar yaşatmasın. Meydana gelen bu depremde insanları bildirerek, kaliteli, tarafsız yayın yaptığınız için Kanal Fırat ailesine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137