Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Karakoçanspor FK. Hafta içinde kendi sahasında oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Karakoçanspor FK. Teknik Sorumlusu Önder Çınar, Ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamlamak adına Cizrespor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

ÇINAR: TEK DÜŞÜNCEMİZ BU MAÇI KAZANMAK

Takımının Yalovaspor maçında aldığı galibiyetle moral ve motivasyon açısında da iyi bir konuma geldiğini belirten Çınar; “ Biz lige başlarken, ligdeki ilk yılımızda hedefimizi önce ilk on sonrada ilk altı takım arasında yer almak olduğunu belirtmiştik. Şimdi ligde ilk yarının sonuna doğru yaklaştık. Bu nedenle ilk hedefimize ulaşmanın mücadelesini veriyoruz. Bu hedefimize ulaşmamız içinde hafta içinde oynayacağımız Cizrespor maçını kazanmamız gerekiyor. Takım olarak iyi bir konumdayız. Bu maçı kazanmak için gerekli hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Tek düşüncemiz bu maçı kazanmak ve haftayı galibiyetle tamamlamak olacak” dedi