Sezonun son hafta maçında evinde play-off takımlarından Çatalcaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Elazığ Karakoçan takımında teknik sorumlu Ender Çınar, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Çınar, ligde kalmayı haftalar önce garantilediklerini belirtirken, sezonun son haftasını da galibiyetle tamamlamalarından dolayı futbolcularına teşekkür etti.

Çınar ayrıca, sezon boyunca Elazığ Karakoçan takımının başarısı için emek verenlere de ayrıca teşekkür etti.

ÇINAR: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ender Çınar, “Futbolcu arkadaşlarımla 2 aydır yenilmemezlik serimiz vardı Allah’a şükür. 8 haftaydı. Bugün de 9. Hafta oldu. Bu 9 hafta içerisinde 4 galibiyet, 5 beraberlik alarak iyi puan topladı futbolcu arkadaşlarım. Maça gelince de bugün zaten Çatalcaspor Play-Off’u garantilemiş bir takımdı. Play-Off oynuyor. Onun için Çatalcaspor’a da Play-Off yolunda başarılar diliyorum oynayacağı maçta. İlk yarı biraz daha tutuktuk. Orta saha şeklinde geçti müsabakalar. Gol pozisyonu çok fazla yoktu. Şanssız bir golle 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarı oyuncu değişikliklerini yaptık. Oyuncu değişiklikleriyle beraber takım tamamen Çatalca yarı alanında oynamaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. İyi pozisyonlara girdik. Bu pozisyonlar sonucunda da 2 tane gol bulduk ve bu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldık. Özellikle oyuncularımı 2 aydır olan üstünlüklerinden dolayı kutluyorum. Her zaman yanımızda olan Tuncay Başkan birinci başkanımız, ikinci başkanımız Serkan Başkana da teşekkür ediyorum. Bunlar sürekli yanımızdaydı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Yine her zaman Elazığ’ın yerel ve görsel basınına teşekkür ediyorum. Maç bitti, hedefimize ulaştık. Ligi 10. Sırada tamamladık. Hedefimizi tamamladık. Ben tekrardan futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.