Çınar: Futbolcu Arkadaşlarımı Kutluyorum

Elazığ Karakoçan Takımı Teknik Sorumlusu Ender Çınar, Erbaaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, her maçlarının final olduğunu ifade etti.

Çınar: Futbolcu Arkadaşlarımı Kutluyorum

Erbaaspor’u 1-0 mağlup ederek düşme hattından uzaklaşan ve rahat bir nefes alan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımında teknik sorumlu Ender Çınar maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Çınar, Her maçlarının final olduğunu belirtirken, Erbaaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını da ifade etti.

ÇINAR: FUTBOLCU ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM

Ender Çınar, “5 gün önce Osmaniye’ye gitmeden önce futbolcu arkadaşlarımla bir toplantı yaptım. Futbolcu arkadaşlarıma bu 5 günlük periyodun çok önemli olduğunu, şu 5 gün içerisinde artık kolunuzu taşın altına değil de tüm vücudunuzu bu taşın altına koymanız lazım dedi. İyi bir takım olduklarını söyledim. Çünkü gerçekten kaliteli, yetenekli oyuncularımız var. Kişilikli, karakterli oyuncular var. Ondan bahsettim. İyi bir takım olduğumuzu bizler biliyoruz dedim. Ama başka kişiler bunu bilmiyor. Veya başka kulüpler bilmiyor. Çıkın şu 5 günlük periyot içerisinde ikide iki yapıp; ilk defa üst üste 6 altı puan aldık. Bu sevinç için futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 3 yıl Önce

5 puan farkla şimdilik tehlike yok gibi.Ama hicbirsey bitmedi.Dikkat.

SIRADAKİ HABER

banner137