Çınar: Gol Yollarında Sıkıntı Yaşadık

Elazığ Karakoçan Takımı Teknik Sorumlusu Önder Çınar, Osmaniyespor karşısında gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “daha iyi olmak zorundayız” diye konuştu.

Çınar: Gol Yollarında Sıkıntı Yaşadık

Kendi sahasında Osmaniyespor’la 0-0 berabere kalarak yine puan kaybı yaşayan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımında Teknik Sorumlu Önder Çınar, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

ÇINAR: MAÇ KAZANMAK İSTİYORSAK DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ

Öner Çınar, “Bugün bu maça çok iyi hazırlandık. Çünkü bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Burada 2 haftalık bir düşüşümüz vardı. Burada çıkışa geçmek istedik. Aslında iyi de mücadele ettik. Biraz daha gol yollarında hareketli olabilseydik iyi oldurdu. Sanırım orada bir sıkıntı yaşadık. İyi mücadele ettiler oyuncularım. Yalnız daha iyi olmak zorundayız. Maç kazanmak istiyorsak daha iyi olmak zorundayız. Bunun çalışmalarına devam edeceğiz. Şimdi hemen bu ara trafik bayağı sıkıştı. Maç trafiği sıkıştı. Perşembe günü Erbağ deplasmanımız var. İnşallah oraya en iyi şekilde hazırlanıp oradan da mutlak yine içeri dışarı artık bizim puan getirmemiz lazım. Bir an önce alta doğru inmeden yukarılara doğru tırmanmamız lazım” ifadelerini kullandı.

ÇINAR: İYİ ŞARTLAR VEYA DİNLENEBİLECEKLERİ BİR SÜRE TANINMALI

Elazığ Karakoçan Teknik Sorumlusu Önder Çınar, “Bir çok takım yine onlar da 3 maç oynuyor üst üste. Burada bazı takımlar pandemiyle dinleniyor. Mesela bizim grupta 2 tane maç ertelendi. Her hafta öyle. Tabi talihsiz bir durum. Onlar için avantaj oluyor. Biz dinlenmeden 3 maç oynuyoruz üst üste. Sonuçta deplasmana gidiyoruz. Oradan yorgun geliyorsun, dinlenmeden tekrar maça çıkıyorsun. Bu futbolcu açısından da son derece sıkıntılı. İnşallah federasyon bunu görür. Mutlaka da görmesi lazım. Çünkü sağlık her şeyin önünde. Futbolcular ayaklarından ekmek kazanıyor. O yüzden onlar sakatlanmamalı. Onlara daha iyi şartlar veya dinlenebilecekleri bir süre tanınmalı” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Olmuyor hoca
Olmuyor hoca - 3 yıl Önce

Hocam bu ligde asagi yukari herkes ayni sartlarda mucadele ediyor. Sen durust adamsin. Bahanelere siginma takimi toparla elazig cocuklarina da lutfen daha cok sahip cik takimda.

Alper
Alper - 3 yıl Önce

Artık şu bir gerçek ki Hoca sen bu lig ve takım için hafif kaldın,sıkletin kaldırmıyor,itiraf et ayrıl.Yoksa takım küme düşer.Yol yakınken ayrıl.K.Koçansporumuzu yakma.

SIRADAKİ HABER

banner137