Elazığ Karakoçan takımı teknik sorumlusu Ender Çınar, 4-2 galip ayrıldıkları Siirt Özel idare maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, ilk yarıya tutuk başladıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

ÇINAR: İLK YARIDA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU MAALESEF OYNAYAMADIK

Çınar, “İlk 15 dakika bir tutuk başladık. Bende çözmüş değilim. Çünkü hafta içi biz gerçekten taktiksel anlamda rakip takımın zaaflarını biliyorduk. Ama ne hikmetse biraz geriye çekildik veya duran toplardan etkili olacaklarını biliyorduk ama duran toptan gol yedik. Daha sonra penaltıdan İlhan attı. Ama ilk yarıda istediğimiz arzu ettiğimiz futbolu maalesef oynayamadık” ifadelerini kullandı.

İLHAN VE KAAN’DAN “BİZİ DE DESTEKLEYİN” MESAJI

Siirt Özel İdare maçında attığı 3 golle yıldızlaşan Elazığ Karakoçan Takımı’nın tecrübeli golcüsü İlhan ile kaptan Kaan Güdü, yeni bir takım olduklarını ve zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek, “biz de bu şehrin takımıyız, bizi de destekleyin” mesajını verdiler.

Siirt özel idare takımı karşısında attığı 3 golle yıldızlaşan mavi beyazlı takımımızın tecrübeli golcüsü İlhan Aslanoğlu ile kaptan Kaan Güdü, yeni ve iyi bir takım olarak zamana ihtiyaçları olduğunu söylediler. Tecrübeli oyuncular, Elazığ Karakoçan takımının da Elazığ’ın bir takımı olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini de sözlerine eklediler.