Çirkin Saldırının Ardından Muhtarlar Açıklamalarda Bulundu!

Depremden en fazla etkilenen mahalllerden olan Mustafapaşa Mahallesi’nin Muhtarı Yusuf Çakmak darp edildi. Çakmak’ı darp eden şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, Mahalle Muhtarı Çakmak da hastanede ayakta tedavi edilerek, taburcu edildi.

Çirkin Saldırının Ardından Muhtarlar Açıklamalarda Bulundu!

Mustafapaşa Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Yusuf Çakmak darp edildi.

Depremin en fazla etkilediği mahallelerden olan Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak, mahallede Toplu Konut İdaresi tarafından devam eden inşaatlara malzeme indirmek için yolda duran tır şoförü ile mahalle sakinlerinden iki kişinin tartışmasını gördüğünü, olaya müdahale etmeye çalışırken, şoför tarafından darp edildiğini söyledi.  

Kavganın büyümesini ardından olay yerine emniyet güçleri gelerek, duruma müdahale etti. Emniyet güçleri tarafından önce Numune Karakoluna götürülen ifadesi alınan Mahalle Muhtarı Yusuf Çakmak, ardından da hastaneye götürüldü.

ÇAKMAK: BEN ORAYA GÖREVİMİ YAPMAYA GİTTİM

Yusuf Çakmak, “Lafta anlamıyordu hatta silah çektiğimizi söylemiş. Silah da çekmedik. Tam olay bittikten sonra 2 sefer olay oluyor olay bittikten sonra içeri geçtim. Şahitlerimde var. Ben oradaki vatandaşları da tanımam isimlerini de bilmem bu şantiyede çalışıyorlar nereli olduklarını da bilmem. Ben oraya görevimi yapmaya gittim. Kafama taşla vurdu belimde sıkıntı var. Dizlerimde ve ellerimde sıkıntı var” dedi.

Ayakta tedavisi tamamlanan Çakmak, daha sonra mahalleye gelerek, meslektaşlarının geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

Tır şoförü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Meslektaşlarına destek olmak üzere Mahalle muhtarlığı önünde toplanan muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

GÜL: MUHTARIMIZ ALÇAKÇA BİR SALDIRIYA UĞRADI

Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, “Muhtarımız devleti temsil ediyor. Devletin görevlisi devletin görevini yaparken maalesef alçakça bir saldırıya uğradı. Biz duyar duymaz yanına geldik. Sahipsiz bırakmadık muhtarımızı. Elazığ’da maalesef birçok sahipsizlik dedi. Biz muhtarlar arasında bu sahipsizliğin olmadığını gösterdik. Bu sıkıntıyla ilgili muhtarımız defalarca bizi aradı. Burada bir olayın patlak vereceği daha önceden belliydi” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
KARABULUT
KARABULUT - 3 yıl Önce

Yusuf muhtarimiza geçmiş olsun diyorum umurim benzer hadiseler tekrar etmez.

ersan bulut
ersan bulut - 3 yıl Önce

yusuf bey gayet duyarli kibar biy beyefendi hangi serefsiz boyle bi saldiri yapmissa elleri kirilsin.Gecmis olsun yusuf abi

SIRADAKİ HABER

banner137