MHP Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmalarına devam ediyor.

Aday Çoban seçim çalışmaları kapsamında Sivricelilerle bir araya geldi.

ÇOBAN: HEP BERABER 2024’E HAZIRLIK YAPMAMIZ LAZIM

Projelerine değinen Bilal Çoban, “Bizim rantımızda hiçbir kınıklık yok. Heedefimiz sağlam ve sağlıklıdır. Stratejilerimizde hiçbir problem yoktur. Ve şehrin genetiğiyle ilgilidir. Bu Sivrice’yle de ilgilidir, bu Keban, Ağın, Baskil ya da Karakoçan, Maden, Alacakaya, Sivrice hiç fark etmeden Arıcak’la da ilgilidir. Çünkü biz Allah nasip ederse 2024 yılında büyük şehir olarak seçime girmeyi arzu ediyoruz. Onun için siz sadece Bilal Çoban olarak benim buraya gelip gitmemi kabullenirsiniz, yüreğinizi, sofranızı açarsınız. Ama ben bu defa Belediye Başkanı olarak çıkmayacağım Sivrice’den. Çünkü biz hep beraber 2024’e hazırlık yapmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: 1 MİTİNGLE SEÇİM KAZANACAĞIZ

Prof. Dr. Çoban, “Birinci beş yılda bana yardım edin, şimdi bana yardım edin ikinci beş yılda 2024 yılında biz 1 mitingle seçim kazanacağız Allah nasip ederse sadece 1 miting yapacağız, önümüzdeki 5 yılda şunları planlıyoruz deyip gelip oturacağız. Gelip mahalle mahalle, ilçe ilçe, ahve kahve gezi öyle değil şu yalan söylüyor, bu doğru söylemiyor ve biz demeyeceğiz. Bu nasıl olacak? O beş yıl yatmayacağız. O beş yıl boyunca sizlerle, içnizdeki gençlerimizle eli kalem tutanları, eli kağıt tutanları, eli dikiş makinesi tutanları, eli yatkın olanları bana vereceksiniz, hep beraber beş yıl boyunca çalışacağız, beş yılın sonunda bu şehirde bize oy vermeyenler, bu dönem oy vermeyenler diyecekler ki belediyecilik bunların işiymiş, helal olsun bunlara diyecekller ve 2024’de biz bu şehrin blok oyuna talibiz” şeklinde konuştu.

ÇOBAN: BANA BU ŞEHRİN LİDERLİĞİNİ VERİN

Başkan Adayı Bilal Çoban, “Biz bu şehirde 120 binin altında bir oy alırsak kendimi başarısız kabul edeceğim. Belki 100 tane konuşmam vardır bu yönde. 120 binin altında bu şehirde bir oy alırsak kendimi başarısız sayacağım dedim. Bunu bir şeye güvenerek söyledim. Ben hepinizin sofralarına oturmuş, hepinizin bir türlü evinizde buluşmuş, sofranızda dertleşmiş, çay ocağında bir demli çayın eşliğinde sohbet etmiş, bu şehrin problemlerini birinci ağızdan dinlemiş, profesyonel olarak oturmuş gelecek stratejileri oluşturmuş, projelendirmiş ve net berrak bir ifa yapısıyla geleceğe çok sağlam, sağlıklı şekilde bakmış ve karşınızda dimdik bir şekilde gelmiş. Biz bu işi yapabiliriz deme cesaretini kendinde bulmuş, toplumun bir adım önüne çıkmış bir insanım. İnsanız ve ekibiz. Ben sizden şunu istiyorum; bana bu şehrin liderliğini verin. Berin bana be  hem bürokrasiyi hem siyaset kurumunu, hem ticareti, hem eğitimi, bütün alanları hareketlendireyim” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL