MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmalarını Cumhuriyet, Sanayi ve Çatalçeşme Mahallesi ile Osmanlı turan ocakları ziyaretleri ile sürdürdü. MHP Elazığ Belediye başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın ziyaretlerinin ilk durağı Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet veren esnaf ve işletmeler oldu.

Bilal Çoban’ın ziyaretlerinin bir sonraki durağı Osmanlı Turan Ocakları oldu.

Daha sonra Çatalçeşme Mahallesi’ne geçen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, mahalle sakinleri ile buluştu. Bilal Çoban’a MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik etti.

IŞIKVER: İNSANLARIMIZ BİZİ KUCAKLIYORLAR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Çarşıda, pazarda, sokakta her yerde biz varız. Dounduğumuz herkesten bir dokunduğumuzdan bin ah işitiyoruz. Yeter diyorlar. Biz bu istikrarlı başarısızlıktan, bu levhası aynı kalan ama şahısların, yöneticilerin değiştiği bu kısır döngüden kurtulmak istiyoruz. Dolasıyısla 2014 yılında da biliyorsunuz bir süreci birlikte yaşadık. O gün de adayımız Prof. Dr. Bilal Çoban’dı. O günde sahada her ere dokunduk, o günde her yerde insanların enerjisini ölçme fırsatı yakaladık. Ama inanın; 2014’ün iki misli desem yalan olmaz, insanlarımız bizi kucaklıyorlar” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BEN HİZMET İÇİN 9 SENEDİR UĞRAŞIYORUM

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Bu şehrin geleceğinde bu şehrin insanlarının hakkı var. Şuradaki Çatalçeşme’deki yan tarafta Salıbaba’daki, öbür taraftaki 38 mahallenin hesabı var. Hakkı var. Asla bu hakkı kimseye yedirmeyeceğiz. Bizim üzerimizden siyaset geliştirileceğine bu şehir üzerinden geliştirmemiz lazım. Şunu yapamazlar, bunu edemezler denileceğine bizde bunu yapacağız, bizde şunu üreteceğiz, bizde şu kadar adamı şurada istihdam edeceğiz, bunları konuşmamız gerekmiyor mu bu şehirde? Bu toplumla mı konuşmalıyız? 2014 yılında da susmuştuk. Aman şehrin müktesebatı bozulmasın, aman bir şey olmaz bunlar bizim arkadaşlarımızdır, aman bunlar bizim kardeşlerimizdir, iyi biz kardeş değil miyiz? her köşeyi ele geçiren, her kalemi eline geçiren kalemi gözümüze batırıyor. Biz bu şehirde bir entelektüeliz. Ben bir Profesörüm. Ben bu şehirde bir profesörüm. Ben gelmişim hizmet için 9 senedir uğraşıyorum. Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin dik duruşuna şahitsiniz, Allah’ta şahittir, millette şahittir. Dimdik bir duran Genel Başkanımız var. Aman beka diyoruz, aman istiklal diyoruz. Ama ne bekadan anlıyorlar, ne tam bağımsız Türkiye dememizden anlıyorlar, ne üretken belediyecilik dememizden anlıyorlar. İyi de siz hangi dilden anlıyorusunuz? Bizde kaldırımı konuşmayacağız. Bizimde dilimizde kaldırım yok. Bundan sonra üretmek var, çalışmak var” şeklinde konuştu.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in bir sonraki durağı Sanayi Mahallesi oldu.

IŞIKVER: SANDIKTAN ÇIKACAK HER TÜRLÜ SONUCA DA EN FAZLA SAYGIYI BİZ GÖSTERECEĞİZ

MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver, “Halkın iradesine ipotek ve gem vurabilmek için nasıl algı çalışmaları yapılıyor, 15 gün evvel nasıl anketler yayınlandı, bugün yayınlanan anketler nasıl anketler? Hepinizin taktirine bırakıyorum. ‘Birinci belli ama ikinci kim olacak’, ‘vay efendim biz %50 oy alıyoruz da 18 diğer ittifakın adayı oy alıyor’ bizim ismimiz bazı anketlerde hiç yok. Aynı anket firması bugün bir anket daha yapmış, bu defa bizi %26’larda göstermeye başladılar. 10 gün içerisinde %5-10 bandından %26 bandına aynı anket firması tarafından çıkarılmış bir partinin İl Başkanı olarak u hususlarda bazı şeyler söylemek istiyorum; Ben diyorum ki milletin iradesine gem vurmayın, insanları sandıkta kendi vicdanlarıyla baş başa bırakın. Eğer bu insanlar bu ehrin gidişatından memnunsa varsın bu statükonun devamına, u iktidar biçiminin devamına oy versinler. Bizim bir sözümüz yok. Sandıktan çıkacak her türlü sonuca da en fazla saygıyı biz göstereceğiz” dedi.

Öte Yandan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Şehit Eyyüp Oğuz Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Vali Fahribey Caddesi SKM, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya geldi.

HABER: SITKI TAŞEL