Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Abdullahpaşa ve Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOBAN: BELEDİYE BAŞKANININ MAKAM KAPISI RANDEVUSUZ OLACAK

Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Prof. Dr. Bilal Çoban, “20 bin istihdamdan bahsederken, 5 bin kişi kira öder gibi konut sahibi olacak, sıcak yuvaya kavuşacak derken bunu vatandaş tartışsın. Belediyemiz 24 saat açık olacak. Belediye başkanının makam kapısı randevusuz olacak. Derken aranızda tartışın olur mu olmaz mı bunun doğru tarafları var, yanlış tarafları var. Ben Torku modeliyle ifade etmeye çalıştığım, Konya Şeker Fabrikası’nın 400 çeşit ürünle 85 bin kişinin istihdam edildiği bir sistemden Elazığ Şeker Fabrikası ve özeleştirme sürecinde bizim tavrımızı içerisin bir eyleme geçişte bunu tartışın istedim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Fırat Üniversitesi fakülteleri ile Arıcılar Derneği ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, AK parti Eski İl Başkanı Nusret Çoban’ı ziyaret eden Bilal Çoban’a MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik etti.

Bilal Çoban, kapalı çarşı ve etrafındaki esnaflarını ile Sürsürü Mahallesi Yeşil Cami etrafında bulunan vatandaşları Milletvekili Esin Kara ve İl Başkanı Semih Işıkver ile ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın seçim ziyaretlerinin bir sonraki durağı Olgunlar ile kültür Mahallesi sakinleri oldu. Bilal Çoban’ı kültür Mahallesi sakinleri coşkuyla karşıladı.

ÇOBAN: BİZİ BURAYA TOPLAYAN ELAZIĞ’IN SEVDASIDIR

Kültür Mahalle sakinlerine seslenen Prof. Dr. Bilal Çoban, “1 Nisan sonrası dönemini sanki şimdinin devamıymış gibi algılayanlar; hiçbir şey değişmedi diye görenler, bizim konuştuklarımızı hayal bile edemeyenler, bizim ortaya koyduğumuz projeleri dillerine dolanıp sadece bunun üzerinden siyaset geliştirenlere biz bu şehrin anahtarını veremeyiz, vermemelisiniz ve vermeyeceksiniz. Çünkü yiğit düştüğü yerden doğrulur. Biz kaldırım belediyeciliği döneminde geri kalmışız. Şimdi farkında olan bir il nereye gideceğini bilen bir il ve ne yapacağını bilen bir il olmak durumundayız. Bu da belediyeden geçer ve bende size diyorum ki; üretken, üretim yapan, istihdam yaratan bir belediyecilik. Eğer biz buradan hızlı bir çıkış yapamazsak etrafımızdaki iller yine bize bindirecekler, yine üstten bastıracaklar, buradan nefes alamayacağız. Bu gençlere yazık, bu çocuklara yazık, bu kadınlara yazık. Hepimize yazık, bu şehre yazık. Bizi buraya toplayan ne organizasyonu yapan ne Nezir Abimizdir, ne ona destek olan arkadaşlarımızdır. Bizi buraya toplayan Elazığ’ın sevdasıdır” dedi.

Öte Yandan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban Milli Türk Talebe Birliğini ziyaret etti.

HABER: SITKI AŞEL