Çoban: Elazığ’dan Başlayarak, Türkiye’ye Model Olacağız

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçimler sonrasında başkan olması halinde: “biz, 1 milyon Elazığlının belediye başkanı olacağız “dedi. Nailbey ve Sürsürü Mahalle sakinleri ile buluşan Çoban, Elazığ’dan başlayarak, Türkiye’ye model olacaklarını söyledi.

Çoban: Elazığ’dan Başlayarak, Türkiye’ye Model Olacağız

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, cumartesi gününü Nailbey ve Sürsürü Mahallelerinde vatandaşlarla kahvehane sohbetlerine ayırdı.

ÇOBAN: 1 MİLYON ELAZIĞLININ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIMIZIN İDDİASI ŞURADA BİZİ BAĞLAYICI HALE GETİRMEKTEDİR

Nailbey Mahalle sakinleri ile bir araya gelen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Belediye başkanlığını hem akademik anlamda çok doğru bulduğumuzu, hem de 9 yıllık bir emekle şehrin her köşesine, sadece şehir merkezine değil, ilçeleriyle, köyleriyle, beldeleriyle ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan hemşerilerimize ulaşarak kendimizi ifade etmek, Elazığ’ın belediye başkanı olacağımızı ve sadece birkaç mahallenin değil, 1 mahallenin değil, 1 zümrenin değil, Elazığ’ın belediye başkanı olacağımızı ifade etmeye çalıştık. Bunun altında Elazığ belediye başkanı olmak, 560 köyü de sayarsanız, Türkiye’de ve dünyanın çeşitli yerlerindeki 1 milyon Elazığlının belediye başkanı olacağımızın iddiası şurada bizi bağlayıcı hale getirmektedir; Biz Elazığ belediyesinde çalışacak olan, çalışacak kişilerin geldiğinizde çıkartacak mısınız? Siz sadece bir zümreyi mi koruyacaksınız? İşe alımlarda sadece kendi yandaşlarınızı, kendi akrabalarınızı, kendi topluluklarınızı mı alacaksınız? Bunu engellemeye ilişkin hep size bir çita göstermeye çalışıyoruz. Biz 1 milyon Elazığlının belediye başkanı olacağız. Burada 3-5 tane garibanın ekmeğiyle oynamaya, aynı şekilde birilerini koruyup, kollayıp bir diğer kişileri mağdur etmeye niyetimiz yok. Böyle bir söylemimiz yok. Böyle bir eylemimiz de olmayacak” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BİR SİYASİ PARTİ ÜZERİNDEN SÖYLEME UYGUN OLMUYOR

Prof. Dr. Çoban, “Bize yetki verirseniz bu konuda hazırlığımız tamdır. Ürkecek, korkacak bir şey yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin teminatıdır. Bunu çok sulandırmak, hakikatten bir siyasi parti üzerinden söyleme uygun olmuyor. Çok da arzu etmiyorum. Aman ‘AK Parti olmazsa şöyle olur, CHP olmazsa böyle olur, Milliyetçi Hareket Partisi olmazsa şöyle olur’ gibi bir söylem üzerinden çok öyle bir söylemden ziyade daha çok yapabileceklerimiz, yapılabilecek işleri ve yapacak çapta olan adayları konuşmanız lazım” şeklinde konuştu.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ ZİYARETİ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın bir sonraki durağı Sürsürü Mahalle sakinleri oldu. Bilal Çoban’a MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik etti.

ÇOBAN: TÜRKİYE’YE MODEL OLABİLMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR

Sürsürü Mahallesi’nde bulunan kalabalığa seslenen Prof. Dr. Bilal Çoban, “Özellikle Sürsürü üzerinde de meselelere hakim olduğumuzu bunu yapacak muktedir bir güce sahip olduğumuzu ve Allah nasip ederde Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında bir belediye başkanlığının nasıl olması gerektiğini sizlere göstermek ve Elazığ’dan başlamak üzere bütün Türkiye’ye model olabilmek bizim boynumuzun borcudur, sizlere de sözümüzdür. Zaman zaman açıklayacağımız projelerde, projelerin sulandırılmasına, iktidar partisi olmadan bunlar yapılmaz denilmesine müsaade etmeyeceğiz. Çünkü iktidar partisinin yönettiği bir şehiriz ve 2 dönemdir, 3 dönemdir iktidar partisinin ne hale getirdiğini, bunu görüyoruz, bunun iktidar olmakla ilgili olmadığını, Cumhur İttifakı çerçevesi içerisinde aslında konunun muktedir olmakla ilgili olduğunu Allah nasip ederse 31 Mart 2019 gecesinden sonra şehrin bütün insanları yaşayarak görecekler” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 20:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137