Çocuk Atletizmi Karar Grubu Toplantısının 2.'si Elazığ’da Yapılacak

Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Atletizmi koordinatörlüğü karar grubu toplantısı 16-17 Mart tarihlerinde ilimizde yapılacak.

Çocuk Atletizmi Karar Grubu Toplantısının 2.'si Elazığ’da Yapılacak

Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk atletizmi karar grubu toplantısının ikincisi ilimizde yapılacak.

İlk’i 17-19 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir’de yapılan Çocuk Atletizmi karar grubu toplantısı’nın ikincisinin Elazığ’da yapılacağını kaydeden Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Atletizmi Koordinatörü hemşehrimiz Necdet Ayaz, "2014 yılından buyana ekip arkadaşlarımızla birlikte yürütmekte olduğumuz ”IAAF Çocuk Atletizmi projesi” başta federasyon başkanımız Fatih Çintımar ve yönetim kurulumuzun sağlamış olduğu destekler sayesinde önemli bir konuma gelmiştir.

Çocuk Atletizmi projemize her geçen gün artan ilginin memnuniyet verici olmasından da son derece mutluyum. Projenin amacı doğrultusunda ve sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi ve bazı kararların alınabilmesi için 2. Karar toplantımızı Elazığ’da yapacak olmamızdan dolayı da memnuniyetimi dile getirmek isterim” açıklamasını yaptı.

16-17 Mart tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan Türkiye Atletizm Federasyon Çocuk Atletizmi Karar grubu toplantısına Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz, Karar grubu üyeleri Prof. Dr. Oktay Burma, Gazeteci Nezir Önal, Can Tiryaki ile, Eğitim grubu üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Danışma grubu üyeleri Coşkun Kamaç ve Mirza Egeli de katılacaklar.

Toplantının sekretaryasını ise Bülent Taşdemir yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137