ÇOCUK MECLİSİ MEDYA GURUBUMUZA ÇIKARTMA YAPTI

Kent Konseyi’nin en küçük meclis üyeleri, medya grubumuzu ziyaret etti. Minikler önce birimleri tek tek gezip bilgiler aldı, ardından meclisteki gündemi masaya yatırdı, büyümüş te küçülmüş edasıyla Elazığ’ın sorunlarını anlattı…

ÇOCUK MECLİSİ MEDYA GURUBUMUZA ÇIKARTMA YAPTI

Medya gurubumuz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Birimleri tek tek gezdiler. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, bilgi aldılar.

Televizyonlarımızın bu defaki konuğu Kent Konseyi Çocuk Meclisi Oldu.

“KANAL FIRAT, KANAL E, VE ELAZİGSONHABER.COM AİLEMİZİ ZİYARET ETMEK İSTEDİK”

Stüdyolarımızı gezen Elazığ Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen, “Elazığ Kent Konseyi olarak bünyemizde oluşturduğumuz Çocuk Meclisimizle Kanal Fırat, Kanal E, ve elazigsonhaber.com ailemizi ziyaret etmek istedik. Çocuk Meclis’imizi yaklaşık 1 ay önce kurduk. Elazığ’da ortaokul seviyesinde eğitim gören çocuklarımızdan, engelli çocuklarımızdan, Suriyeli çocuklarımızdan şehrin her kesimini temsil eden arkadaşlarımız var burada.  Ben çocuklarımızın gözlerindeki ışıkların ileride ülkemiz için ciddi bir aydınlık oluşturacağını düşünüyorum. Biz çocuk meclisimizi aktif tutacağız. 30 çocuktan oluşuyor meclisimiz, daha da büyütmeyi düşünüyoruz. Tiyatro, müzik, resim kulübü kuracağız. Çocuk meclisimize üye olmak isteyen çocuklar kent konseyimize başvurursa biz onlara ulaşırız. Merkezimiz Belediye İş Merkezinin 9. katındayız. Bizlere kapılarınızı açık gezdirdiğiniz için Kanal Fırat, Kanal E, ve elazigsonhaber.com’a çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızda ümit ediyorum ki burada gördüklerinden çok etkilendiler. Geleceğe dair akıllarında güzel şeyler oluştu” ifadelerini kullandı.

“ARKADAŞLARIMIN FİKİRLERİNİ ALIP ONA GÖRE ÇALIŞMAK ÇOK GÜZEL”

Çocuk Meclisi Başkanı, “Başkan olmak çok güzel. Arkadaşlarım beni seçtiği için çok mutluyum. Görevimi güzel yapıyorum. Arkadaşlarımın fikirlerini alıp ona göre çalışmak çok güzel” dedi.

“ELAZIĞ’DA NEDEN YAPILMADIĞINI DUYUP ÜZÜLÜYORUM”

Çocuk Meclisi Üyelerinden biri, “Hocalarımız bize Elazığ’ın eksik yönlerini Elazığ’a yapılması gereken şeyleri soruyor. Mesela beni isteğim Elazığ, İstanbul, Ankara’da olan Hamsi festivalinin Elazığ’da neden yapılmadığını duyup üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Çocuk Meclisi Başkan Yardımcısı Hira Nur Ulat, “Yeni binanız hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum. Burası çok güzel, zaman zaman sizin programlarınızı izliyorum güzel yayınlar yapıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Meclisimiz Murat Ergen başkanımızın da yardımıyla gayet güzel bir şekilde ilerliyor. Birçok adım atacağız. Meclis üyelerimizle şehrimizin eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz ”diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137