Onlar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çıktılar yola.

Elazığ’daki Berberler ve Nurçin Karataş güzellik salonu çalışanları, Çocuk evleri sitesinde kalan çocukları ziyaret etti, kişisel bakım hizmetlerini üstlendi.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, çok mutlu olduklarının altını çizdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Nizamettin Türkoğlu, “Biz Elazığ berberler ve kuaförler odası olarak gerçekten çok mutluyuz bugün. Çünkü buradaki çocuklara hizmet etmek bizi şahsen çok mutlu etmiştir. Burada emeği geçen sayın Nurçin hanıma ve çok değerli erkek kuaförü arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ne olursa olsun Elazığ berberler ve kuaförler odasın bu tür çocukların hizmetinin her zaman yanında yer alacağımızın sözünü verelim şimdiden. Buradaki çocukların mutlu olması, buradaki çocuklarla birlikte olmaktan şahsım ve odam adına çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Onurluyuz ve gururluyuz diyerek sözlerine başlayan İş kadını Nurçin Karataş’ta, yapılacak işlemleri anlattı.

Nurçin Karataş, “Çok mutluyuz hem onurluyuz, hem gururluyuz çünkü çocukları mutlu etmek öncelikli görevimiz. Daha sonra da onlarla zaman geçirmek, onları mutlu etmek, onlara faydamızın olması bizim boynumuzun borcu. Etkinlik olarak da saç bakımlarını, saç kesimlerini cilt ya da vücut bakımlarını ne gerekiyorsa başkanımızla beraber yapacağız” dedi.

Elâzığ’daki erkek kuaförlerde, çocuklarımız için buradayız, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız dediler.