Çocuklar İstedi, Şahin Başkan Anında Cevap Verdi!

Mahalle maçı yapan Memur Sen 2. Etap TOKİ’deki çocuklar Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na seslenerek halı saha istediklerini söylediler. Görüntüleri alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Şerifoğulları, “Siz istersinizde biz yapmaz mıyız” dedi.

Çocuklar İstedi, Şahin Başkan Anında Cevap Verdi!

Memur Sen 2. Etap TOKİ’deki çocuklar sokak arasında mahalle maçı yaparken bir video çektiler. Videoda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na seslenen çocuklar Memur Sen 2. Etap TOKİ’ye halı saha istediklerini belirttiler.

Çocukların top oynadıkları ve halı saha istedikleri videoyu sosyal medyada gören Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, videoyu alıntılayıp payşarak, “Siz istersinizde biz yapmaz mıyız. Gözlerinizden öpüyorum, iyi bayramlar...” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nın bu payşımı yüzleri güldürdü ve takdir topladı.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Site yönetimi?
Site yönetimi? - 3 yıl Önce

Yıllık bütçesi 1 milyonun üzerinde olan site yönetimi bir saha yapamıyor mu?

Ali
Ali @Site yönetimi? - 3 yıl Önce

Site yönetimi paraları zula yapıyor gelen çarpıyor gidiyor

Akp
Akp - 3 yıl Önce

İşte hizmet işte feraset helal olsun başkanım size zarar vermeye kalkışan chpkklilere Allah fırsat etmesin inşAllah böyle devam tüm elazığ arkanızda

23
23 @Akp - 3 yıl Önce

Beyefendi, görüldüğü üzere savunduğum tezim doğru çıktı. :) Karşıda çok tehlikeli bir zihniyet var. Daha ilk yaptığı yorumda bile sana "Hain, nankör" diyerek başladı. Son yorumunda da ne kadar nefret dolu, kindar olduğu görünüyor. Halen bu ve benzeri kişilerin ikna edilebileceğini mi savunuyorsun? Tamamen vakit kaybı. Doksanlı yıllardan bahsediyor, doksanlarda ülkeyi yıllardır olduğu gibi yine sağ görüşlüler yönetiyordu. :) Bu gibi kişilerin ortak özellikleri var. Hep aynı argümanları savunurlar. Standart donanımları budur. "Eskiden yağ ve şeker kuyruğu vardı, ekmeğe karneynen giderdik" argümanı en bilindiklerindendir. Görüldüğü üzere bu argümanı da kullanmış. Tamamen vakit kaybı.

Akp
Akp @Akp - 3 yıl Önce

1990 li yillari siz iyi bilirsiniz resmen can guvenligimiz yoktu simdi ise her yerde emniyette eskiden bir tüp ekmek kuyruguna girerdin 2 saate zor cikardin ilac yoktu millet hastaliktan oluyordu lan serefsizler bu kadar nankor olmayin.
Evet chp kemalist dinsiz ahlaksiz ickici insanlar yetistirir senin anan bacin acik giyinse ne derdin ha soyle ne derdin alcak herif sizin gibi vatan hainlerine birakmiyacaz bu ulkeyi goreceksiniz yapilan saldirilarla bizi yildiramassiniz davamizi dusuremezsiniz siz Allah hepinizin belasini versin Allah basiniza tas dusursun chpkklilar

Akp nikli arkadaş ikna oldu
Akp nikli arkadaş ikna oldu @Akp - 3 yıl Önce

Bu seçim memleketin bekası için çok önemli akp-mhp ye 5 yıl daha memleket i teslim edilirse geri dönüşümsüz bataklığa gider memleket , daha hiç kimsede onları indiremez ordan. Akıl sahibi sorumluluk sahibi her vatandaş bu gerçeği çevresine anlatması lazım.

23
23 @Akp - 3 yıl Önce

Haklısınız, meydanı bunlara bırakmamak lazım. Şu an ülkede cehalet bilgiye dikleniyor. Daha "Kemalizm" nedir bilmeyen, daha doğrusu bilgisi olmadan fikir sahibi olan, nefret kusan, kindar ve doğruya düşman, karşı tarafı hiçbir şekilde dinlemeyen, "Ben bilmiyormuşum, sen haklıymışsın" diyecek olgunlukta olmayan, karşı fikre tamamen kapalı, yanlışı ölümüne savunan, doğruya yanlış, yanlışa doğru diyen, muhakemeden uzak, düşünme yetisini kaybetmiş, aklını kiraya vermiş insanlara iyi niyetle "Bak sen yanlış biliyorsun, doğrusu bu" diyecek eşiği çoktan geçtik. Görüldüğü üzere, sen ne kadar anlatırsan anlat, ikna olmaz. Değişmez, değiştirelemez. Doğruya ve güzel olan her şeye düşman olanlar eğitilemez.

Cahil değil bu
Cahil değil bu @Akp - 3 yıl Önce

Bu arkadaş cahil değil cahil gibi şeyler yazıyor olabilir ama bu yazdıklarının da alıcısı var. Bir kişiyi ikna etsem kardır hesabı parlak güzel bir tablo çizmesi lazım normal vatandaşlar utanıyor artık bu kadar savunmaya. Şu an savunanlar bu sistemden nemalanan arpa yiyen kaymak yiyen yolunu bulan tayfa. Meydanı bunlara bırakmamak lazım. Muhalefetin en büyük yanlışı bunlar cahil muhatap olma deyip meydanı bunlara bırakması kimseyi ikna etmemesi . Bir kişi bile ikna edilse belki seçim sonucuna etki edecek memleketini seven herkesin memleketi için çevresini doğru bilgiler vermeli benim görüşüme göre. Bi 5 yıl daha memleketi geri dönüşümsüz bir girdaba sokabilir bu bilinçte olmak lazım.

23
23 @Akp - 3 yıl Önce

Beyefendi, bu gibi zihniyetlere bir şey anlatmak için kendinizi yormayın lütfen. Böyle insanları hayatınızdan tamamen çıkarırsanız mutlu olursunuz. Seçtiği kelimeler, kurduğu cümleler nasıl bir zihin yapısına sahip olduğunu çok net gösteriyor. Böyle insanlarla ortak bir paydada buluşulamaz. Böyle insanlar eğitimle de düzeltilemez.

23
23 @Akp - 3 yıl Önce

"CHP Kemalist yetiştirir" kısmından sonrasını okumadım. Akıl insanı terk edince delilik, insan aklı terk edince cahillik olur. Diyeceklerim bu kadar.

Mileti salak yerine koyma
Mileti salak yerine koyma @Akp - 3 yıl Önce

Okulu yapınca mili eğitime devredersin öğretmenini müfredatını personelini mili eğitim ve valilik yapar daha bunu bilmiyor yada biliyorda yalan bilgiyle kaç kişiyi kandırsam yeridir hesabı güdüyor. Senşn tuUn kuru olabilir öğrencin olmayabilir ama binlerce kişilik liseler yıkıldı elazığda ve öğrencilerin hepsi aynı okullara toplandı öğrenciler perişan 2021 de sabahçı öğlenci ile liselerde eğitim veriliyor veya verilecek okullar açılmadığı için kimse bu sorunu tam göremiyor şuan ama ciddi sorun var. Yeni toki alanlarında doğru düzgğn hiç okul yok . Adamlar diyoe gelip okulu yapıp anahtarını verip gideceğiz diyorlar. Elazığ bizim oy depomuz başkası yapmasın elazığda CHP okul yaptı demesinler diye engel oluyorsunuz . Allah bunun hakını sorar size. Sadettin saran kapalı spor salonu yaptı verdi elazığa açılışa hiç bir yetkili gitmedi. Siz hizmet düşmanısınız akp liler. Hizmet düşmanları sizi. Fethi sekin küliyesinde aynısı oldu CHP yaptı demesinler diye gittiniz bir ton para harcadınız bir daha amacınız hizmet değil amacınız oy deponuz elazığda başkasının sevilmesine engel olmak.

Akpye cevapa cevap
Akpye cevapa cevap @Akp - 3 yıl Önce

Bak güzel kardeşim chp okul yapmak istemiyor o okulda gidip kemalist yetistirir yada pkkya yardim eder biz chpnin neden okul yapmak istediğini biliyoruz sen bu ise fazla kafani yorma chp ne zaman vatan icin iyi bir hizmet yapmiski yapılan icraatlerin bir kacini hayirsever is adami yapmis diyorsun buna cok guldum babasinin hayrina yapi sanki parasi verili tabiiki sadece ihaleye cikar ihaleyi alana para verilir o deprem olmssaydida oralar kentsel donusume girecekti zaten merak etme yeni sanayi sitesini valilik felanda yapmiyor bu kadar cahillige pes yani belediye alir o isleri o zaman belediye baskanligi kalksin valiler is yapsin oyle sacmalik mi olur her mahalledede okul var merak etme sen sizin gibi mallar sayesinde insAllah gelecek seçim akp 5 milletvekili çıkarticak metin bulut sermin balık tolga ağar zülfu demirbağ şahin serifogullariyla birlikte harika elaziga merhaba sizin gibi chpkklilarda bizim icraatlerimizi inceliyeceksiniz

Akp ye cevap
Akp ye cevap @Akp - 3 yıl Önce

Ya kafan çalışmıyor ya da yalandan deliye yatıyorsun. Belediyenin bütçesi senelik 650-700 trliyon. Mezarlık istasyonun belediye yapmıyor hayırsever bir iş adamı yapıyor. Kentsel dönüşüm deyip bir sürü yer sahmışsın bunlar depremden dolayı yapılan işler belediye ile alakası yok. Mezarlık açmış demişsin bu külfetli bir iş değil belediyenin para kazandığı işler ( mücahitin icraatiydi ayrıca) valiliğin orda otopark yapıyor demişsin daha bir şey yok ortada hadi diyelim yapmış belediyenin tüm malelerde park ve yeşil alana ayırıp sattığı yerlere ne diyeceksin. Sanayi demişsin onunda türkiye geneli valilik ve sanayi teknoloji bakanlıkları yapıyor bu da mücahit zamanı projesi ve gecikmiş bir proje. Merkez mahallelerde kimse arabasıyla evinin önüne gidemiyor mahallerinde okul yok park yok trafik keşmemeş. Deprem oluyor büyük fırsat deniliyor. Gene bir vizyon ortaya konamıyor. Baraj yaptık su 2045 e kadar yeteek sanıyor. İlk yılında daha mayıs ayında barajda bir damla su kalmıyor. Kovancılar palu akçakiraz yazıkonak düşünülünce de bu barajın suyunun elazığın suyunun yüzde 10 nunu bile karşılaması imkansız. Herkesi kandırabileceğin kadar konudan bi haber sanma. 1-2 trilyonluk işleri de gelip buralarda ballandıra ballandıra anlatma. Yaptığı katlı kavşak sayısı sıfır sıfır nereye trafiği rahatlatıyor. O kadar bakan geldi bir hizmet koparamadılar beceriksizler. Okulların çoğunu sabahçı öplenci yapmışlar sınıflar çok kalabalık adamlar okul yapacağız diyor yaptırmayız diyor sizinkiler(akp) niye CHP elazığda okul yaptı demesinler diye. Vatandaşın menfaati umurunuzda değil sizin tek menfaatiniz koltuğunuz . Çıkarınız.

23
23 @Akp - 3 yıl Önce

Trol. :-)

AKP
AKP @Akp - 3 yıl Önce

Ulan hain nankör valiligin orada yer alti otoparki uapior fuar alani terminal mini terminal yeni sanayi sitesi traktorculer sitesi harputta duzenlemeler mezarlik duzenlemeleri cenaze istasyon hizmeti ulasim rahatligi yakinda yeni minibus yerleri yapacak abdullahpasa dogukentt minibusleri felan her mahalleye park karsiyaka catalcesme abdullahpasa mustafapasa rustempasaya kentsel donusum bir cok sey daha siz chpkkliler gerci tum faydali icraatlere karsi cikarsiniz

Xyz
Xyz @Akp - 3 yıl Önce

Fuar alanı , terminal haricinde ne yapmış yaw bu kadar büyütüyorsunuz. 3 ay bakanlar bu şehirdeydi ne hizmet sözü alabildi , ne yatırım koparabildi. Yaptığı işlerin yüzde 99 u belediyenin başına bi deli de koysan yapacağı işler fark yaratan ne yapmış. Hangi köklü soruna çözüm üretmiş. Trafiği mi çözmüş ,yolları mı genişletmiş, su sorununu mu çözmüş, ankaradan yatırım sözleri mi almış, elazığ en az yatırım alan şehirlerden 2021 yılında. Ayarlanmış bi 100 bin tl lik halınsaha ile mi reklamını yapacaksınız. Belediyenin bütçesi yıllık 650-700 trilyondan başlıyor. Başka şehirler bakanlardan randevu alamıyor. 5 dk lık randevularda sağlam hizmetler koparıyor bizde 3 ay bakanlar burdaydı hiç bir hizmet koparamamış.


SIRADAKİ HABER

banner137