Çocuklar Müjde “Düşler Çadırı” Pek Yakında Sizlerle

Genç Elazığlılar Derneği ve İçişleri Bakanlığı tarafından ortak gerçekleştirilen proje kapsamında “düşler çadırı” çocuklarla buluşacak. Elazığ’da bir çok yeniliklere imza atan Genç Elazığlılar Derneği’nin bu kez çocuklarımıza yönelik hazırladığı “düşler çadırı” projesi çok yakında hizmete başlayacak.

Çocuklar Müjde “Düşler Çadırı” Pek Yakında Sizlerle

Genç Elazığlılar Derneği ve İçişleri Bakanlığı’nca “düşler çadırı” projesi gerçekleştirildi.

Planetarium görüntü sistemiyle gösterim yapılacak olan “Düşler Çadırı” projesi kısa süre içerisinde faaliyete girecek.

Elazığ’da bir ilk olacak “düşler çadırı” projesi ile ilgili Genç Elazığlılar Derneği Başkanı Fuad Ülger bilgiler verdi.

ÜLGER: GENÇ ELAZIĞLILAR DERNEĞİ FARKIYLA BİZLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Genç Elazığlılar Derneği Başkanı Fuad Ülger, “Bugün Genç Elazığlılar Derneği olarak İçişleri Bakanlığı’ndan geçirdiğimiz “düşler çadırı” projesinin eğitimindeyiz. İstanbul’dan gelen heyetimizden gerekli eğitimleri alarak inşallah önümüzdeki günlerde başlayacağımız “düşler çadırı” projesiyle Elazığ’a farklı bir eğitim ve eğlence anlayışını yine Genç Elazığlılar Derneği farkıyla bizler gerçekleştiriyoruz. Ben öncelikle bu projeye emek veren tüm arkadaşlarıma ve projenin tüm aşamasında bizleri onure eden başta İçişleri Bakanlığı personelimiz olmak üzere tüm Elazığ Valiliği’ne ve Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Planetarium görüntü sistemiyle “düşler çadırı” projesini önümüzdeki günlerde göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

ÜLGER: BİZLERE ULAŞIRLARSA BİZ BU GÖSTERİYİ İSTEDİKLERİ OKULLARDA SERGİLEMEYİ PLANLIYORUZ

Başkan Ülger, “Planetarium sistem içerisindeki özel projeksiyon sistemiyle çadırın tavanına yansıtılan görüntülerle ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerimizin, anasınıfı düzeyindeki öğrencilerimizin eğlenerek çeşitli eğitimler almalarını sağlamak amacıyla yapılmış bir projedir. Burada çeşitli filmlerimiz var, okyanus dibi filmimiz var. Uzay yolu filmimiz var, surf deneyi filmimiz var. Bu filmleri biz öncelikle ilçelerimizi gezmek suretiyle Elazığ’daki tüm okullarda gösterime açmayı hedefliyoruz. Ben okul yöneticilerimize Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak yürüttüğümüz bu projeyi talep ederlerse biz kendi okullarında sergileyip öğrencilerine gösteri yapmaya çağrı yapıyorum, davet ediyorum. Bizlere ulaşırlarsa biz bu gösteriyi istedikleri okullarda inşallah sergilemeyi planlıyoruz. 9 aylık bir proje. Önümüzdeki yaz tatilinde inşallah sona erecek. Buradan tüm öğrencilerimize, öğretmelerimize 2019-2020 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137