Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

Ünlü şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer "İstiklalden İstikbale" programıyla izleyenlerini adeta hayran bıraktı

Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

Merkezi’nde gerçekleşen programa katılanlar, milli ve manevi değerleri ön plana çıkaran programlara ev sahipliği yaptığı için Elazığ Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ettiler.

Programa Elazığ Belediye Başkan yardımcısı İrfan Ergüven, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"YERYÜZÜNE NİZAM VEREN BİR NESLİN TORUNLARIYIZ"

Ülke gündeminden tarihi konulara geniş bir perspektiften olayları değerlendiren Serdar Tuncer kendisine has üslubuyla dinleyenlerinden tam not aldı. Batının sözde medeniyet anlayışını eleştiren Tuncer, batı ülkelerinin görmek istediği bir Türkiye'nin artık olmadığını ve bulunduğu coğrafyada fazlasıyla söz sahibi bir Türkiye'nin var olduğunu kaydetti.

Türklerin, sadece dostuna değil, düşmanına bile mertlik yapacak bir karakterde olduklarını belirten Tuncer,"Yeryüzüne nizam veren bir neslin torunlarıyız ve bütün dünyaya o diriltici nefesi tekrar bizler üfleyeceğiz; çünkü omuzlarımıza sadece yarınlarımızın değil bütün bir Ümmed-i Muhammed'in sorumluluğunu aldık. Kıyamete kadar da bu böyle devam edecek" dedi. Bilim ve eğitime ise ayrıca dikkat çeken Tuncer, insanların kitap okuma şuuruyla hareket etmesi ve bunu nesiller boyu sürdürmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla seslendirdiği Arif Nihat Asya'nın 'biz kısık sesleriz' şiirini okuyan Tuncer, birbirinden özel eserlerle konuklara duygusal bir gece yaşatmayı sürdürdü.

2018 yılının, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatları doğrultusunda kültür-sanat yılı olarak ilan edildiğini belirten Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Selami Polat ise eşsiz programı dolayısıyla Tuncer'e yöresel hediyeler takdim ederek teşekkür etti.

Program sonunda da sevenlerine kitap imzalayan Tuncer onlarla birebir sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137