Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’ın tanıtımını yapmak için sosyal medya üzerinden “Come to Elazığ” kampanyasını başlattı ve bu kampanya ile milyonlarca insan sosyal medyada bir araya geldi.. Elazığ’la ilgili tweet paylaştı.

Vali Kaldırım tarafından başlatılan kampanyayı kuaför dükkanında uygulayan Mücahit Baysal ise, bugüne kadar bir çok kişiyi dükkanında ağırladı.

İl protokolünden, futbolcusuna kadar bir çok ismi “Come to” ile dükkanına davet eden Baysal’ın son çağrısı ise Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a oldu.

BAYSAL: BAYSAL: ELAZIĞ GÖNLÜNDE OLAN, MİLLİYETÇİ OLAN HERKESİ DAVET EDİYORUM

Mücahit Baysal, “Bu ilk başta Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başlattığı bir şey. O arada biz de bundan esinlenerek bir video yapmıştık. Come to Beymen diye. Sevdiğimiz ünlülerimizi, iş adamlarımızı, Belediye Başkanlarımızı, Milletvekilimizi çağırma gereği duyduk. Bundan önce Belediye Başkanımızı çağırmıştık, sağ olsun o da bizi kırmayıp geldi. Elazığspor’umuzun futbolcuları Mehmet Yiğit, Sabri Fener olsun, Göksu Türkdoğan olsun Samsun’da oynuyordu Elazığ’a geldiği zaman buraya davet ettik sağ olsun kırmadı o da geldi. Yani Elazığ’ı seven, Elazığ gönlünde olan, milliyetçi olan herkesi davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAYSAL: DAVETİMİZİ YAPTIK 3-4 SAAT SONRA BURAYA GELDİ

Kısa sürede çağrı sosyal medyada yayıldı ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a kadar ulaştığını belirten Baysal, “Elazığ’ın sorunlarını dile getirmesi beni çok etkiledi. Şimdiye kadar sorunlar var mı? var. Hep ört pas ediliyor. Bunu yapmayınca bende Gürsel Erol’u tebrik etme amacıyla, ona saygı duyduğumuzu belirtmek amacıyla yaptım. O nasıl bizim için çalışıyorsa bizde ona bir teşekkür etme amacı duyduk. O da hiç kırmayıp hemen ilk fırsatta Cuma günü Elazığ’a geldi, Cumartesi günü de davetimizi yaptık hemen sağ olsun 3-4 saat sonra buraya geldi. Bizi hep şaşırtıyor vekilimiz. Sağ olsun. Elazığ’da olsun, Meclis’te olsun gittiği yerde Elazığspor ‘un, sorunları çözüyor. Sağ olsun ben oyda verdim. Kimi oyda verdim saklıyor. Normalde hep AK Parti’ye oy veririz ama AK Parti’de o soğukluğu görünce direk Gürsel Erol’a döndüm.” İfadelerini kullandı.

BAYSAL: MİLLETVEKİLLERİNE BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

Çağrıya duyarsız kalmayan Erol’u kuaför dükkanında ağırlayan Baysal, “Milletvekillerine bakış açısını değiştirdi açıkçası. Eskiden Milletvekilleri Meclis’te el kaldırıp indiriyordu, protokoldü, sağ olsun Gürsel Bey hep sokakta. Halk ile birlikte. O gücünü gösteriyor” dedi.