Cübbeli Ahmet Hoca Elazığ’da

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut ünlü, Elazığlılarla buluştu.

Cübbeli Ahmet Hoca Elazığ’da

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Elazığlılarla bir araya geldi.

Türkiye Vefa Derneği ile Elazığ İsmail Ağa Derneği tarafından Yakup Kılıç Spor salonunda düzenlenen programa ilgi yoğundu.

AYTAÇ: TEKRARDAN BURADA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Program öncesi açıklamalarda bulunan Türkiye Vefa Derneği Genel Başkan Vekili Umut Aytaç, “Bugün ilimizde ülkemizin önde gelen kanaat önderlerinden Ahmet Mahmut Ünlü hocamızı ağırlamak için ya+kup Kılıç Spor Salonunda toplandık. Bilindiği üzere toplumda namı diğer Cübbeli Ahmet Hoca Efendi olarak bilinen hocamızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Yoğun bir kalabalık ve cemaatin katılımı ile programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Bizler Türkiye Vefa Der olarak Cübbeli Ahmet Hocamızı ve değerli ülkemizin kanaat önderlerini ilimizde önümüzdeki aylarda tekrardan burada buluşturmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Program kuranı kerim tilaveti ile başladı.

CÜBBELİ AHMET HOCA: ELAZIĞ ÇOK KUTSAL BİR YER

Cübbeli Ahmet Hoca, “Elazığ çok kutsal bir yer” dedi ve daha sonra, “Mübarek, mukaddes bir beldede bulunuyoruz. Sizler burada yaşıyorsunuz. Allah ikametinizi mübarek eylesin. Burada bulunan dostlarımı Fethi Ahmet Baba Hazretlerini, Arap Baba Hazretlerini, Mansur Baba Hazretlerini şefaatlerine cümlemizi eylesin. Elazığ çok kutsal bir yer. Çok feyizli çok kutsal bir yer. Çok bereketli. Kabristanda agah var. 10 binlerce sahabeler veli var. onlar ruhaniyetleri bereketleri ile bu güzel nimetleri rabbimiz ihsan ediyor. Yerin dibine batırılmamız gerekecek kadar kötü amellerimize rağmen bize yağmur yağdırıyor mahsuller veriyor” dedi.

CÜBBELİ AHMET HOCA: AĞIR SUÇLARDIR

Amellerimiz bizleri kazandıracak türden değil diyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Amellerimiz bizleri kazandıracak türden değil. Maalesef salihi amel kalmadı. Kuru kuruya imanımız kaldı. Şeriatı muhafaza kalmadı. Ar sayılan utanılan, yapılamayacak işler, erkek kadın karışmalar görüşmeler, tesettüre yapılanlar maalesef bu mübarek belde de bile suiistimal edildi. Bütün bunlar maddi ve manevi bereketlerimizin azalmasına ve belaların yağmasına sebep olacak kadar ağır suçlardır” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137