Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanaat Önderi Nazırlı’ya Hastanede Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanaat Önderi Nazırlı’ya Hastanede Ziyaret

Elazığ’da çeşitli açılış ve programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Fethi Sekin Şehir Hastanesine geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada tedavileri süren kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve İzmir’de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’i ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette Erdoğan, doktorlardan iki hastanın durumu hakkında bilgi alıp yakınlarıyla görüştü.

Ayrıca Fırat Üniversitesi Başhekimi Erol Keleş’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hafız Abdullah Nazırlı hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası hastaneden çıkan Erdoğan, havalimanına geçerek beraberindeki heyetle kentten ayrıldı.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 21:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 3 yıl Önce

Sayın Cumhurbaşkanımız gittiği her şehirden kanaat önderlerinin duasını almadan ayrılmaz. Çok güzel bir vefa örneği Allah razı olsun.

Ziya
Ziya - 3 yıl Önce

Hasta ziyareti çok anlamli, faziletli bir ameldir.Allah kabul buyura InşaAllah.Yalniz şunu anlamıyorum; Bir modadir gidiyor, neymiş,Kanaat Önderi.Bu ne şimdi? Adam bir camimizde maaşlı "namaz kıldırma memuru" olarak çalışmış emekli olmuş bir kişi.Ne kanaati varmış da ,neye önder olmuş?Ne bir tahsil ne bir kültür,kendi imanını kurtarmak için ,nefsi için Kur'an'ı Azimûşşan la meşgul olmuş bir muhterem o kadar Nedir bu sıfatlar arkadaş.Bir bakıyorsun, adam ömür boyu şarkı ,türkü,işretle hayat geçiriyor, ahirete göçüyor,haydiii filan kanaat önderi öldü,bir bakıyorsun bir resmi binaya adını vermişler.Ayiptir günahtır.Bu akla ,bilime,gerçek ilim adamlarına hakarettir, zulümdür.Terkedelim.

Ömer
Ömer @Ziya - 3 yıl Önce

100 lerce hafız yetiştirmiş bir insandan daha iyi önder mi olur? Şaşarım aklına kültürüne!!!

Elaziz
Elaziz - 3 yıl Önce

ŞEHİR HASTANESİNİN YOLSUZLUKLARI DA ÖNEMLİ

Ömer
Ömer - 3 yıl Önce

Kültürün'de neymiş,yüzlerce hafız yetiştirmiş miş,kime ne! fayda varmı topluma, yansıması yok.Zengin olulerine okumak için,etraf,gençlik deist,ateist,agnostik,pagan dan geçilmiyor!Kur'an'ın yüce mesajından,hayata tatbikinden zerre eser yok,ayrıca artık ortalık LGBT denen sapıklarla dolu ve artık, haşa ALLAH a, Resûlullah (SAV) efendimize hakaretten geçilmiyor.Mubarekin dediği gibi "Hoca sen Elif,Elif dersin,Elif nedir bilmezsin" Ayrıca Rasulullah SAV.Duasinda" Faidesiz ilimden sana sığınırım" niyazda bulunmamış mi?Bir kelamı kibarla bitireyim."Kavak uzanır gider,dalları bezenir gider, Öpüş vermeyen kizlar, ahirete borçlu gider"Ak üstünde kara,oku ha oku.Yasanmadiktan,sonra ne ifade eder.Teblig nerede? Ömer Gardaşım.

İsmet
İsmet @Ömer - 3 yıl Önce

Asıl tebliğ gerçek manada İslamı yaşayabilmek ve örnek olabilmektir. Bu saatten sonra tebliğ yapıyorum diyip millete nasihat vermenin bir manası kalmamıştır. İnsanlar güzel ahlaka sahip örnek arıyorlar ama bulamıyorlar. İşte gerçek örnek olabildiğinizden bişeyler değişebilecektir.

SIRADAKİ HABER

banner137