Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Okullar ve restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Lokantalarımızı falan şu anda gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Özellikle esnaflarımızın gerek sebze ve meyvede hatta ve hatta bakliyatta fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Ticaret Bakanlığı'mız ciddi bir çalışmanın içinde. Önümüzdeki 1 ay içinde zannediyorum bu işi halledeceğiz.

Vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz. Siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar gündeme gelebilir. Hakkı ile işinizi yapın.

Uzay ile ilgili çalışmayı onlarla müşterek yaptık. Türksat 4'ü gönderdik. 5'e hazırlanıyoruz. Ortak çalışma söz konusu. Müşterek neler yapabiliriz. Bir arkadaşımız Elon Musk ile temasta olacak. Elon 2020 itibarıyla zenginlikte dünyanın bir numarası oldu. Çok çalışıyorum diyor. Çok çalışınca da çok özeniyorum diyor.

Bizim daha önce 30 milyar dolar gibi bir süreç vardı. 30 milyar doların üzerine çıkarma gibi hedefimiz vardı. Salgın falan, yaptırımlarla düşüş oldu. Zarif ile birazdan onları da görüşeceğiz.

Takvime göre her an Meclis'e gelebilir.