Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Elazığ ziyaretleri kapsamında Bakan Murat Kurum, Elazığ’da Aksaray Mahallesi’nde depremzede aile Aksaray Mahallesi'nde yeni yapılan TOKİ konutlarına yerleşen Sedat ve Gülsema Erdoğan çiftini ziyaret ederek onlarla iftar yaptı.

İftar programına Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut eşlik etti.

İftar yemeğinde depremzede aile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

DEPREMZEDE ERDOĞAN: ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

Elazığlı Kaviye Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde yapılan hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Rabb'im sizden bin kere razı olsun. Sebep olanlardan, Bakanımdan, Valimizden, Belediye Başkanımızdan, emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun. Evlerimiz o biçim, size dua ediyoruz, gece gündüz hepinize dua ediyoruz. Şu an o kadar duygulandım ki anlatamam” dedi.

ERDOĞAN: RABBİM O DEPREM FELAKETİNİ BİZLERE TEKRAR YAŞATMASIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, “Ramazan’ı şerifiniz mübarek olsun. Rabbim inşallah Ramazan- Şerifine bizleri kavuşturduğu gibi bayrama da kavuştursun. Rabbim inşallah o deprem felaketini bizlere tekrar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

VİDEO