Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Depremiyle İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki yıllık değerlendirme toplantısında Elazığ’a da değinerek, “Elazığ ve Malatya’da etkili olan 24 Ocak’taki depremin ardından süratle depremzedelerin yaralarını sardık, mağduriyetlerini giderdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Depremiyle İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Yapılan hizmetleri tek tek anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Elazığ’a da değindi.

DEPREMZEDELERİN YARALARINI SARDIK, MAĞDURİYETLERİNİ GİDERDİK”

Çevre ve Şehircilik alanında yapılan hizmetleri anlatırken Elazığ’a da parantez açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elazığ ve Malatya’da etkili olan 24 Ocak’taki depremin ardından süratle depremzedelerin yaralarını sardık, mağduriyetlerini giderdik. Deprem konutlarının bir kısmını tamamladık, diğerleriyle ilgili çalışmalar hızla sürüyor” dedi.

“CİDDİ MESAFELER KAT ETTİK”

Doğal afetlere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz yıl Trabzon-Araklı, Bolu, Bursa’da, bu yıl Rize ve Artvin’de meydana gelen sel felaketlerinin ardından da afetzedelerin yaralarını hızla sardık. Doğal afetlere karşı etkin ve hızlı çözüm üretme hususunda, hamdolsun ciddi mesafeler kat ettik” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137