Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Günleri'ne Davet Edildi

Bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Elazığ Günleri’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirilecek Elazığ Günleri’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Günleri'ne Davet Edildi

4 – 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan “Elazığ Günleri”nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, ELFED Başkanı Faik İçmeli “Elazığ Günleri” programıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Elazığlı heyeti ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyetle bir süre Elazığ’la ilgili sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Elazığ Günleri’ne katılmaya çalışacağını da belirterek tüm Elazığlılara selamlarını iletti.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı ELFED Yönetimi, MKYK Üyemiz İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş ve Elazığ Milletvekilimiz Z. Tolga Ağar ile birlikte ziyaret ederek İstanbul’da 4-7 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceğiniz Elazığ Tanıtım Günleri’ne davet ettik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

elazığa çok hizmet ettiniz ya utanmadan sıkılmadan sayın c.başkanımızı elazığ günlerinemi davet ediyorsunuz.utanmazlar insanda biraz utanma arlanma olur.ama sizinle görüşecegiz bir dahaki seçimlere ne kaldıkineee

SIRADAKİ HABER

banner137