Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti Genel Merkezi’nin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda AK Parti’nin 40 Belediye Başkan Adayı belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Aday Tanıtım Toplantısında” 40 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ ADAYININ ŞAHİN ŞERİFOĞULARI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğunu resmen açıkladı.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları sahneye davet edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Gençik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç ve Şahin Şerifoğulları sahnede bir süre sohbet ettikten sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

VİDEO:

İLK OLARAK KANAL FIRAT DUYURMUŞTU

Kanal Fırat Televizyonu; AK Parti Genel Merkezi’nden aldığı AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğu haberini daha önceden kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Kanal Fırat Televizyonunun daha önceden öğrendiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğunu resmen açıklamış oldu.

Medya Grubumuz olarak AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na başarılar dileriz.

AK PARTİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KİMDİR?

1980 yılında Elazığ'da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı.

Üniversite eğitimini Fırat Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı.

Akaryakıt istasyonu, İnşaat ve Güneş Enerjisi Sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevinde bulundu.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda görevler aldı.

Evli olup, üç çocuk babasıdır.

AK Parti 27. dönem Elazığ 5. sıra milletvekili adayıydı.