Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Elazığ Programı Belli Oldu

Hayatını kaybeden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze namazına katılmak üzere Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Elazığ Programı Belli Oldu

Bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı hoca yarın kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Cenaze namazına katılmak üzere; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Elazığ’a gelecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE’DEKİ PROGRAMLARI ERTELENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle 5 günlük program için dün Ankara'dan uçakla Trabzon'a geçmişti. Trabzon’dan memleketi Rize’ye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Elazığ’a geleceği için Rize’deki programları ertelendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELAZIĞ PROGRAMI BELLİ OLDU

Cenaze namazına katılmak üzere Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sabah saatlerinde memleketi Rize’den Trabzon Havalimanı’na geçecek. Saat 11.30’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağının Trabzon’dan kalkması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağının saat 12.30 – 13.00 arasında Elazığ havalimanına inmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Havalimanı’ndan direk cenaze namazının kılınacağı İzzetpaşa Camisi’ne geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazının kılınmasının ardından İzzetpaşa Camisi’nden tekrar Elazığ Havalimanı’na geçerek şehirden ayrılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 21:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vefa erdogana yakisir
Vefa erdogana yakisir - 3 yıl Önce

Benim sokagimin arka tarafinda oturdugu halde yıllarca bu mübarek insanın kim olduğunu bilmedim ama taaa rizeden bir yiğit Recep tayyip erdogan elaziğa her geldiginde 10 dakika dahi olsa hafız hocanin ilminden faydalanmadan gitmez dediklerinde gercekten kendimden utandım . Benim şehrimin ilim sahibini benden önce karadenizden ve bu ülkenin cumhurbaşkani milyonlarca işinin arasinda biliyor ve ben arka sokağinda bilmiyordum . Ve benim gibi binlerce elaziğlıda bilmez. Ama oysaki kücuk yaşta ilim ogrenmek icin yaya diyarbakira gitmiş bir Allah dostu idi Allah ikisinden de ezelden ebede razı olsun .

Riya
Riya @Vefa erdogana yakisir - 3 yıl Önce

Riya

Belgin Ergene
Belgin Ergene - 3 yıl Önce

Memleketimin ELAZIĞ'IN Başı sağolsun böylesine değerli eserleri olan bir Allah dostunu kaybettik Ruhu şad mekanı cennet olsun .

Gurbetçi
Gurbetçi - 3 yıl Önce

bakıyorum benim hemşehirlerim kör ve nankör olmuşlar. Size hiç yakıştıramadım. Vatan hain parti CHP ye doğru bir kayma var. Sebep neymiş? Gürsel Erol geldi bizim dertlerimizi dinledi, aloooo? Yani devlet 20 bin konut inşaa ediyor, bunu nasıl inkar edersiniz? Devlet yıkılan binaları yapmak mecburiyetinde bir defa değil. Böyle birşey dünyada yok. Neden kimse deprem sigortası yapmadı da bugün devletin ağzına bakiyor? Kapıdaki yatırımcıları kovmayın! Farkında değilsiniz, ama siz şu an kendi kuyunuzu kazmaktasınız! Gürsel Erol her ne kadar kendini yardımsever gösteriyorsa, düşüncesi farklı. Bir örnek vermek isterim. Türkiye Uzay Ajansının kuruluş kararnamesinin iptal için CHP Anayasa Mahkemesine başvurduğunda kararnamenin altında Gürsel Erolun da imzası vardı! Size diyorum..... Ateş ile oynamayın! Yarın koyun postun altında bir kurt çıkarsa, aklınız sonra başınıza gelir. Ama çok geç olacak.

Scarface
Scarface @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Zamanında bi manken demişti ya benim oyumla çobanın bir mi diye , şimdi bu ülkede yaşayan la dışarda yaşayan bu dallamanın oyu bir mi , neden benim ülkemin kaderini bu ve bunun gibi dallamalar belirliyor

Cemal
Cemal @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Bak bak, laflara bak. "Vatan haini parti CHP". Şu kine, nefrete bakın. Gurbetçi dediğine göre yurtdışında yaşıyor olmalısın. Şu ekmeğini yiyip adamlara nankörlük ettiğin yurtdışı. Oradan akıl mı veriyorsun sen bize? Sen git yurtdışına, kendini bir gram da olsa geliştirme. Oturup oradan bile A Haber izliyor. Komik gurbetçi.

Gurbettt
Gurbettt @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Çık gel memleketinde yaşa. O saydığın nimetlerden faydalan. Gel bakalım burada ne iş yapacaksın. Asgari ücretli bir işe gir. Orada yaşadığın hayat neymiş görürsün. Orada 100 euro ya çok rahat aldığın telefonu burada 3 maaşınla alabilecek misin?
Orada 1 maaş 3 bin euro ya alıp bindiğin arabayı burada 50 maaşla alabilecek misin? Orada 3 euro ya aldığın ete, kıymaya gel burada 60 lira verde göreyim seni.
200 euroya buzdolabı alıyorsunuz.Yani maaşısınızla 15 tane buzdolabı geliyor. Gel buraya 2 maaşınla zor 1 buzdolabı alırsın.
1 euro ya dizel mazot alıyorsunuz. Dön memlekitine 6 liraya mazot al. Gerçi döndüğünde araba bile alamazsın.
Zırtoooo

Mert
Mert @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Gurbetten çıkıp şu memlekete gelip yaşamayı sürdürsene davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Ufuk Öztürk
Ufuk Öztürk - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah Nur içinde yatsın

Murat Balaban
Murat Balaban - 3 yıl Önce

böylesine değerli eserleri olan bir Allah dostunu kaybettik Ruhu şad mekanı cennet olsun

Belgin Ergene
Belgin Ergene - 3 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN ABDULLAH HOCANIN ELİNİ ÖPÜP DUASINI ALDIM BİR TANEDE YAZDIĞI KİTAPTAN HEDİYE ETTİ MEKANI CENNET OLSUN . BÖYLESİNE DEĞERLİ ALİMLER BİR DAHA ZOR GELİR DÜNYAYA.

Yakup Bilen
Yakup Bilen - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Böyle değerli büyüğümüzü kaybettiğimiz için üzgünüz.inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Hhhh
Hhhh - 3 yıl Önce

RABBİM RAHMET EYLESİN BÖYLE İNSANLLARİN SAYISI AZ VE GİDENİN YERİNİ MAALESEF KİMSE


SIRADAKİ HABER

banner137