Cumhurbaşkanı Erdoğan Taha'nın Ailesiyle Ne Görüştü?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 yaşında beyninde tümör olan ve tedavisi için maddi destek bekleyen Taha Sis’in ailesi ile telefonla görüştü. Anne Azine Sis’i telefon görüşmesinin detaylarını anlatırken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taha'nın Ailesiyle Ne Görüştü?

Beyninde tümör olan ve tedavisi Türkiye’de sadece İstanbul’da özel bir hastanede olan 6 yaşındaki Taha Sis Elazığlı hayırseverlerden yardım bekliyordu.

Kanal Fırat Televizyonu ve www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin yaptığı yardım haberlerinin ardından Kanal Fırat televizyonunda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskıcanlı yayınında Taha için bir de yardım kampanyası başlatıldı.

Elazığlı hayırseverlerin destek olduğu yardım kampanyası devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Taha’nın ailesine telefonla ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Taha’nın annesi Azine Sis o anları anlattı.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE BİR UMUT OLDU”

Kanal Fırat Televizyonı Haber Spikeri Elif Doğan anne Azine Sis'in evine gitti ve Sis'ten telefon görüşmesinin ayrıntılarını öğrendi.  Azine Sis, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah Razı olsun bize umut oldu diyerek, “Biz buralara kadar gelmeyi düşünmüyorduk. Allah Kanal Fırat ve diğerlerinden razı olsun ismini sayamadığım herkesten, Taha için çabalayan herkesten Allah razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız çocuğumuzu kurtarmak için bize bir ışık, bir umut oldu. Allah razı olsun kendisinden. Geri dönüş yapacağını zannetmiyordum. Ama duyarsız kalmadı” sözlerini kaydetti.

“İNANAMADIK BİZİ ARAMASINA”

Cumhurbaşkanı’nın telefonla aramasına ilk önce inanamadıklarını dile getiren Anne, “Sağ olsun duyarsız kalmamış, her konuda destek olacağını ve çocuğumuza destek olacağını söyledi. Yüzümüzü güldürdüler Allah’ta onların yüzünü güldürsün” açıklamalarını kaydetti.

“CUMHURBAŞKANIMIZ DOKTORLARLA GÖRÜŞTÜ”

Tüm heyecanı ile telefon görüşmesinin detaylarını aktaran anne Azine Sis, “Cumhurbaşkanımız hastanede doktorlarla görüştü, bizi bekliyorlar Taha’mızı bekliyorlar yarın saat 10:00’da gidiyoruz şifa Allahtan, inşallah 3 kişi gidip 3 kişi geri döneceğiz” ifadelerinde bulundu.

“TAHA İSTANBUL’A GEZMEYE GİTTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYOR”

Minik Taha’nın her şeyden habersiz olduğunu ve İstanbul’a gezmeye gideceğini düşündüğü aktaran anne Sis “Yapılan bu yardımın farkında değil ama olsa çok mutlu olurdu gözü görmediği için ona istinaden İstanbul’a gittiğimizi sanıyor babamızda şuan orada doktorlarla görüşmek için gitti onu arayarak müjdeyi verdim ve oda çok mutlu oldu” dedi.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 01:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137