Cumhurbaşkanı Erdoğan Taha’nın annesi Azine Sis ile yaptığı telefon görüşmesinde durumu hakkında bilgi alarak  Sağlık Bakanlığı ve doktorlara gereken talimatın  verileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 6 yaşındaki tümör hastası küçük Taha’nın ailesi, çocukları için umutlandı.

Elazığ’da Azine ve Rıfat Sis çiftinin oğulları Taha, bir süredir beynindeki tümörle mücadele ediyordu, umutları tükenen ailenin yardımına önce Elazığlı hayırseverler ve Kanal Fırat Televizyonu sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yetişti.

Sis çifti, ilk çocukları Taha’yı 15 gün önce gözündeki rahatsızlığından dolayı doktora götürdüklerinde küçük Taha’nın beynine bir tümörün Nüks ettiğini öğrendi.

Taha’nın yaşının küçük olması ve tümörün göz sinirleri arasında olması nedeniyle ameliyat olması gerektiği ama bu ameliyatın Elazığ’da yapılamayacağı söylendi.

Kanal Fırat Yardım Kampanyası Başlattı

Azine-Rıfat Ailesi maddi durumlarının yetersiz olması nedeniyle, hayırseverlerden destek beklediği esnada Kanal Fırat televizyonu devreye girerek hayırseverlerin dikkatini çekti. 

Son Baskı programında Furkan Dilaver’in başlattığı yardım kampanyasına hayırseverler kulak verdi ve sorununa destek toplanmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taha’nın Ailesiyle Görüştü

Elazığlı hayırseverlerin yardımları devam ederken Ankara’dan bir telefon geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Taha’nın annesi Azine Sis’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve Sağlık Bakanlığı ve doktorlara gereken talimatın verileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anneye, Taha'nın tedavisi için destek sözü verdi.