Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Verilen Söz, Kanal Fırat’ta Açıklandı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sporu çok sevdiğini belirterek, “Kanal Fırat aracılığıyla sayın cumhurbaşkanımıza 2024 yılı için verdiğimiz sözü yerine getireceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Verilen Söz, Kanal Fırat’ta Açıklandı

Kanal Fırat’ı her zaman izlediğini belirten Türkiye Boks Federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözü yerine getireceğini Kanal Fırat aracılığıyla paylaştı.

GÖZGEÇ: 2024 OLİMPİYATLARI İÇİN VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ

Başkan Gözgeç, “Kanal Fırat televizyonunu ben İngiltere’de izlemiştim evde de izliyorum. Buradan mesajımız aynı zamanda Cumhurbaşkanımıza. Cumhurbaşkanımız sporu çok seviyor. Sporcuları da inanılmaz tutuyor ve seviyor. Bizleri de farklı seviyor. Buda bizi ayrı motive ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2024 olimpiyatları için verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bunu Kanal Fırat televizyonu aracılığıyla açıklıyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sözü tutamazsan ya...
Sözü tutamazsan ya... - 3 yıl Önce

Bir Elazığ atasözü derki; sözünü tutamazsan yarayı Yersin

...
... - 3 yıl Önce

Kanal fırat mı Elazığ da ne zaman düzgün içerikli haber yaptınız ki şey mi en düzgün yaptığınız polis memurunun emekli oldu haberi mi kim takar ki sizi bırakın gidin boş da bir kadronuz var kanalın.

SIRADAKİ HABER

banner137