Geçtiğimiz gün AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine getirilen Şerafettin Yıldırım, Kanal Fırat televizyonunda yayınlanan Alper Cevher’in hazırlayıp sunduğu “7. Gün” programının canlı yayın konuğu oldu.

Elazığ ve ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı programda İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, göreve gelmesi sürecinde kendisine destek olan isimlere tek tek teşekkür etti.

İl Başkanını belirlemek üzere Elazığ’dan 3 isim Ankara’ya çağrılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’dan giden 3 isimle görüşten sonra İl Başkanlığı görevini Şerafettin Yıldırım’a tevdi etti. Bu görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şerafettin Yıldırım’dan bir de isteği oldu.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘ÖMERLERİ BUL GETİR’ DEDİ”

O isteği anlatan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Bizim yönetimiz anlayışımızla ilgili şahsımdan istediği şuydu. ‘İyi bir yönetim ve Ömerleri bul getir’ dedi. Ben kendisine bir şey sormadan ‘biz Elazığ’a geleceğiz ve Elazığ için daha söyleyeceğimiz şeyler var’ dedi” ifadelerini kullandı.

“İNTERNET SİTEMİZDEN BİR BAŞVURU PAYLAŞIMI YAPILACAK”

Yönetimini belirleme süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Yönetim konusunda biraz iddialıyız. Yeni bir süreç başlatıyoruz. Bu süreçte yönetime girmek arzusunda olan, talebi olan arkadaşlarımızın gerek daha önce yönetimde yer almış olabilir. Gerek yer almamış olabilir. Herkese açık bir şekilde, bizim vizyonumuza, düşüncelerimize, duruşumuza uygun; kendileri eğer içlerine sindire biliyorlarsa talepleri alacağız. Pazartesi veya Salı’dan itibaren internet sitemizden bir başvuru paylaşımı yapılacak. Yönetimde görev almak isteyen arkadaşlarımızın buradan başvuru yapmasını isteyeceğiz. İkinci bir yöntemimiz daha var. Parti binamızda bilgi işlemdeki arkadaşımıza dilekçe ile başvura bilirler” dedi.