Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sözü müziği kendisine, düzenlemesi Erkan Oğur'a ait "Hiç oldum" türküsüne klip çekti.

Kalın'ın seslendirdiği şarkının klibi Youtube ve diğer dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Düzenlemesini Erkan Oğur'un yaptığı türküde İbrahim Kalın bağlama çaldı. Oğur'un Kalın'ın şarkısının aranjörlüğünü üstlenmesiyle tüm platformlarda yayımlandı.

Elazığlı Hemşehrimiz Erkan Oğur’un düzenlediği ve eşlik ettiği klip sosyal medya da büyük beğeni topladı.

ERKAN OĞUR KİMDİR?

Elazığlı olan Sanatçı  Erkan Oğur Müziğe 5 yaşından itibaren keman, bağlama, cümbüş çalarak başladı. Liseyi Ankara'da tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünde başladığı üniversite hayatına Münih Üniversitesi Fizik Mühendisliği'nde devam etti. Müzisyen olmaya karar verdikten sonra eğitim görmek için Türkiye'ye döndü ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzik Teorisi bölümünden mezun oldu. Erkan Oğur, Doğu Anadolu'nun folk müziği ve Aşık Veysel gibi ozanların şarkılarıyla büyüdü. Müzik hayatına 1980 yılında çeşitli sanatçılara eşlik ederek başladı. 1984 yılında MFÖ grubunun 'Ele Güne Karşı Yapayalnız' albümünde yer alan 'Güllerin İçinden' şarkısına perdesiz gitarıyla katkı sağladı. İlk albümü 'Fretless'i 1994 yılında Almanya'da çıkardı. Bu albüme birkaç ilaveyle 1996 yılında Türkiye'de 'Bir Ömürlük Misafir' adlı albümünü yayınladı ve aynı yıl Eşkıya filminin müziklerini yaptı. Bu albümünden sonra 'Gülün Kokusu Vardı' (1998), 'Hiç' (1999), 'Anadolu Beşik' (2000) ve en son albümü olan Fuad'ı (2001) müzikseverlerin beğenisine sundu. Erkan Oğur, müzik yaşamı boyunca pek çok müzisyene ilham kaynağı oldu. "İnsanın, salt yaşantısı ve yapıp ettiklerinin doğayla uyumlu olduğu müddetçe başarıya erişme şansı vardır" diyerek hayattaki duruşu hakkında ipucu verdi.

VİDEO: