CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLADI

Geçtiğimiz gün Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimi Uğur Dağ’ın ve yanındaki öğrencisinin bir hasta yakını tarafından bıçaklı saldırıya uğramasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLADI

Geçtiğimiz gün saat 11:30 sıralarında Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde pratisyen diş hekimi olarak görev yapmakta iken saldırıya uğrayan Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimi Uğur Dağ doktor ile B.B. isimli stajyer doktorun S.A. isimli şüpheli şahıs tarafından yaralanması olayı kamuoyunda büyük bir üzüntü ile karşılanmıştı.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatıp, verilen talimat üzerine kısa bir süre içinde yakalanan şahıs gözaltına alınmıştı.

Cumhuriyet Başsavcılığı S.A.’nın ifadesinin alınmasının ardından sevk ettiği Elazığ 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutukladı.

KÖSE: SORUŞTURMA DEVAM ETMEKTE

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman KÖSE konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “05 Aralık 2019 günü saat 11:30 sıralarında ilimiz Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde pratisyen diş hekimi olarak görev yapmakta iken saldırıya uğrayan U.D. isimli doktor ile B.B. isimli stajyer doktorun S.A. isimli şüpheli şahıs tarafından yaralanması olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, Cumhuriyet savcısı tarafından verilen talimat üzerine kısa bir süre içerisinde yakalanan şahıs gözaltına alınmış, savcılığımızca alınan ifadesinin ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği Elazığ 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137