Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde hayırlarda tuzumuz olsun düşüncesiyle kermes açtılar.

2 gün sürecek kermeste öğrenciler gıda da hediyelik eşyalara kadar bir çok ürünü ziyaretçilerine sunacaklar.

Kermes Açılışına Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük,Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi ve davetliler katıldı. Kermes, edilen dua ile açıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZ HEYECANLI”

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak olan kermes açılışında emeği geçenlere teşekkür ederek “ Gerçekleştirmiş oldukları kermesten dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz heyecanlı ve ihtiyatla gerçekleştiriliyorlar. Buradan elde ettikleri gelirleri gerçekten gerekli yerlere ileteceklerini söylüyorlar. Ben bundan dolayı öğrencilerimize, okul idaremize çok teşekkür ediyorum. Katkı sunan herkesten rabbim razı olsun” şeklinde konuştu.

“TÜM GELİRLER İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TESLİM EDİLECEKTİR”

Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Oktay Ağ, öğrencilerin yardımlaşma duygularının pekişmesi ve ihtiyaç sahiplerine geliri ulaştırılmak üzere böyle bir kermes açtıklarını söyleyerek “ Ramazan ayı münasebeti ile okulumuzda ki öğrencilerimiz, velilerimiz ile hep birlikte yaklaşan ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine bir nebzede olsa dokuna bilemek için öğrencilerimizin yardımlaşama duygularını pekiştirmek adına bu gün Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bir kermes düzenledik. Bu kermesten elde edilen olan tüm gelirler ihtiyacı olan öğrencilerimize ve velilerimize teslim edilecektir. Amacımız insanların ihtiyaçlarını göre bilmek. Bir nebzede olsa yardımcı olabilmek. Yaklaşan ramazan ayında yardımcı olabilmek” diye kaydetti.

Okul Temsilcisi Şeyma Saylan, kermes düzenlemekteki amaçlarını anlattı.

Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice Burak, 2 gün sürecek kermes herkesi davet ettiler.