Elazığ’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyonda Vali Kaldırım ve protokol üyeleri davetlileri kapıda karşıladı.

Düzenlenen resepsiyona Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 8’inci Kolordu Garnizon Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Güven, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

KALDIRIM: BUGÜN BU RESEPSİYONLA SON PROGRAMI YAPIYORUZ

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “95. yıl coşkuyla kutlanıyor bütün ülkemizde olduğu gibi. İlimizde programlar dün başladı, bugün bu resepsiyonla son programı yapıyoruz. Ben tüm milletimizin, hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. 95. Yılını kutladığımız Cumhuriyet bayramını tebrik ediyorum. Nice yıllara diliyorum. Bugün sizin vesilenizle bütün vatandaşlarımıza nice yıllara diyorum, hayırlı gecelere diyorum. İnşallah birlik, beraberliğimiz daim olur. Daha güzel yarınlara ulaşırız. Hedeflerimiz var. 100. Yılda daha iyi bir ülke, 2053,2071 inşallah Cumhuriyet’in her sene üstüne koyarak daha da geliştiririz, güçlendiririz ve dünyada söz sahibi bir ülke oluruz inşallah” ifadelerini kullandı.

KÖSE: BU MUTLU GÜNLERİ HER YIL YAŞAYACAĞIZ

Bütün milletimizin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, “Cumhuriyetimizin 95. Yılı bütün milletimize kutlu olsun. Cumhuriyet bizim için Kurtuluş Savaşı varoluş mücadelesi olduğu gibi cumhuriyetimizde Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı bir özellik. Dolayısıyla bu Cumhuriyet, milletimiz bu hassasiyeti devam ettirdiği müddetçe ilelebet yaşayacak ve biz ilelebet bu mutlu günleri her yıl yaşayacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.