Daha Temiz Bir Harput İçin

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatlarıyla daha güzel bir Harput için kurulan Harput Vakfı çalışmalarına devam ediyor. Vakıf kapsamında kurulan ekipler Harput’taki cami ve türbeleri temizliyor.

Daha Temiz Bir Harput İçin

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, göreve başladıktan kısa bir süre sonra Harput’un gelişmesi için çalışmalar yapmak ve gelen turistlerin karşılanması için Harput Vakfı’nı kurmuştu. Harput Vakfı ekipleri turistik beldede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda; Harput Vakfı bünyesinde cami ve türbelerin temizlenmesi için 15 kişilik ekip kurulmuştu.

VALİ KALDIRIM: “15 KİŞİLİK EKİP KURDUK”

Konuyla ilgili daha önceden açıklama yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Harput bir türbeler ve camiler mekanıdır. Bu mekanın, adına ve manevi iklimine uygun şekilde düzenli, tertipli ve temiz tutulması, gelen yerli ve yabancı misafirlere daha iyi tanıtılması için Harput Vakfımız bünyesinde 15 kişilik ekip kurduk” demişti.

BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE ÇALIŞILIYOR

Kurulan ekip çalışmalarını sürdürüyor. Tarihi beldedeki cami ve türbeler tek tek temizleniyor. Cami ve türbeleri büyük bir titizlikle temizleyen ekipler, yaptıkları işten de oldukça mutlu görünüyor.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise “Vakfımız güzel ve hayırlı hizmetlerine devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Öte yandan çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür ederek, Harput’un Vali Kaldırım sayesinde daha temiz ve hijyenik olduğunu söylediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

TEBRİKLER SAYIN VALİM

mehmet yurdal
mehmet yurdal - 6 yıl Önce

bir de o türbelerin yakınlarına bahçelerine bira kutuları atanlara bir yaptırım uygulansa

SIRADAKİ HABER

banner137