Darbe Yayınlarından Dolayı Kanal Fırat’a Bir Plaket Daha

Yaptığı yayınlarla milletin yanında yer alan ve demokrasiye sahip çıkan medya grubumuz, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kesintisiz yayınlarıyla bir kez daha plakete layık görüldü.

Darbe Yayınlarından Dolayı Kanal Fırat’a Bir Plaket Daha

15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ilk andan itibaren meydanlara inerek kesintisiz bir şekilde günlerce canlı yayın yapan medya grubumuz bir kez daha plakete layık görüldü.

Simya Okulları Kurum Müdürü Ahmet Dağtekin ve Eğitimci Eralp Sarıkamış Kanal Fırat Televizyonu'na ziyaretleri kapsamında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a ve Kanal Fırat Haber Spikeri ve elazigsonhaber.com Haber Müdürü Furkan Dilaver’e plaket taktimin de bulundu.  

Simya Okulları Kurum Müdürü Ahmet Dağtekin “15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kesintisiz yayın yapan Kanal Fırat televizyonu tebrik ediyorum” dedi.

DAĞTEKİN: GÖSTERMİŞ OLDUKLARI HASSASİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Simya Okulları Kurum Müdürü Ahmet Dağtekin, “15 Temmuz 2016 yılında darbe girişiminin olduğu saatlerden başlayarak kesintisiz yayın yapan Furkan Dilaver Bey’e ve Kanal Fırat ailesine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı, teşekkür için buradayız. Simya Okulları ve Marmara Eğitim Kurumları olarak kendilerine plaket vermek için geldik. Ben başta Furkan Dilaver Bey’e, Zeki Akbıyık Bey’e ve Kanal Fırat ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137