Eğitimci-Yazar ve Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, İstanbul’da düzenlenen ve birçok katılımcının olduğu “Daruşşafaka Çatı Konuşmaları” programına katıldı.

“KURUM, KURULUŞ VE ŞİRKETE SUNUMLARIMIZ OLDU”

Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu tarafından yapılan açıklama şöyl; “Toplumsal Eğitim Hareketi Olan Goncalar Solmasın Derneği olarak projelerimize devam ediyoruz. Kurum, Kuruluş ve Şirkete sunumlarımız oldu ve devam ediyor. Goncalar Solmasın Hareketinin başarı hikayesini sunuyoruz.

“ÇALIŞMALARIMIZ YEREL VE ULUSAL MEDYADA YER ALDI”

Dokuz öğrencili okulda başlayan çalışmalarımız yerel ve ulusal medyada yer aldı. Türkiye’nin dört bir yanından duyarlı insanlar okulumuza yardım ettiler. Gelen yardımlarla sekiz köy okulunu kardeş okul yaptık onlara yardım ettik. Destek ve yardımlar devam edince 2006 yılında Goncalar Solmasın Derneğini kurduk 20018 itibariyle 23 bin çocuğa ulaştık 23 bin çocuğun yüreğine dokunduk.

“BİRÇOK ÜNİVERSİTEDE SUNUMLARIMIZ OLDU”

Eğitimle ilgili proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen firma, Şirket Kurum ve kuruluşlarından proje ve çalışmalarımızı sunmak için davetler alıyoruz. Boğaziçi başta olmak üzere bir çok Üniversitede sunumlarımız oldu.21 Ekim 2018 de İstanbul Haydarpaşa Vakfının davetlisi olarak Haydarpaşa Lisesi konferans salonunda TEDXHaydarpaşascholl programında “Yüreğe Dokunan Öğretmen Sunumu” 24 Ekİm 2018 Daruşşafaka Çatı Konuşmaları Tim Shov Center Maslak İstanbul Konferans salonunda “Yüreğe Dokunan Öğretmen “Sunumumuz oldu.

“ÇOK ETKİLİ VERİMLİ OLDU”

Yoğun katılımın oldu programda sunumumuz çok etkili verimli oldu. Kendi branşında çok farklı proje ve çalışmalar yapan 15 konuşmacı vardı. Program sabah 09.30 da başladı ve Akşam saat 17.30 da bitti. Programın Açılış Konuşmasını Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa Safran Yaptı. Diğer konuşmacılar sunumlarını yaptılar. Çok başarılı bir organizasyondu. Yurt içi ve yurt dışından konuşmacılar vardı. Güzel ev sahipliğinden dolayı Haydarpaşa Vakfı ve Daruşşafaka Cemiyeti Ekibine teşekkürler. Program sonunda kitaplarımızı imzaladık. Yeni davetler aldık” şeklinde açıklamada bulundu.