Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bölgesel olarak Sivil Toplum Örgütleri yetkilileri ile bir araya geliyor. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, bu kapsamda yapacağı toplantı ile Malatya, Bingöl, Tunceli ve Elazığ'da faaliyet gösteren STK’lar ile görüşme sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi, Sivil Toplum Kuruluşları ile İşbirliği Toplantıları Projesi için görüş bildiren DAST-BİR Elazığ İl Koordinatörü Hayrettin Karakaya, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, gerçekleştirdiği bu ve benzeri toplantılar ile bölgemizin kalbinden geçenleri okuyarak, gençlik hizmetlerinde çığır açmıştır” dedi.

“GENÇLİK HİZMETLERİNDE ÇIĞIR AÇMIŞTIR”

Doğu Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Birliği ( DAST-BİR) Elazığ İl Koordinatörü Hayrettin Karakaya’nın konuya dair yaptığı açıklama şöyle oldu, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 19 Temmuz 2018 tarihinde Elazığ Merkezli yapılması Planlanan Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerimizde faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarımızın da katılacağı toplantımız, Elazığ Ramada otelde sabah saat 08.30'da başlayacak olup, akşam 17.00'ye kadar sürmesi planlanmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, gerçekleştirdiği bu ve benzeri toplantılar ile bölgemizin kalbinden geçenleri okuyarak, gençlik hizmetlerinde çığır açmıştır. Sivil Toplum Kuruluşları ile hemen hemen her platformda çalışma ve fikir alış verişinde bulunma gayretlerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze, Doğu Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Birliği adına teşekkürü bir borç biliriz. Bununla birlikte, yapılacak tüm çalışmalarda elimizden gelen desteği sunarak, daha başarılı hizmetler sunulabilmesi yolunda her türlü fedakârlığı göstermeye hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz” ifadelerini kullandı.