Demir: Faaliyetlerimize Bu Yıl da Devam Etmekteyiz

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Şube Müdürü Mehmet Kaya Demir, Elazığ’da yapacakları eğitimler ile ilgili bilgi verdi. Demir, “Merkezimiz bünyesinde her yıl sürdürdüğümüz Marifet Okulu ve halk eğitim merkezi müdürlüğü nezdinde açtığımız kurslarımıza kayıtlarımızı başlatmış bulunmaktayız”dedi.

Demir: Faaliyetlerimize Bu Yıl da Devam Etmekteyiz

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Şube Müdürü Mehmet Kaya Demir, 2018 yılı itibariyle İlim Yayma Eğitim Merkezinde başlatılan eğitim faaliyetlerinin bu yılda devam edeceğini duyurdu.

DEMİR: İLİM VE İRFAN SAHİBİ NESİLLER YETİŞTİRMEK MİSYONUMUZDUR

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Şube Müdürü Mehmet Kaya Demir, “İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi olarak ülkemizin en temel ihtiyacı olan milli ve manevi değerlerine bağlı, kaliteli bir eğitimle donatılmış, ilim ve irfan sahibi yeni nesiller yetiştirmek, cemiyetimizin temel misyonudur. Bugün şehrimizin milli ve manevi yönden bereketlenmesi, toplumun huzurunun artması ve milli şuuru besleyen çalışmalar yapma gayretinde olan İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi, geleceğe en büyük yatırımı gençlerin eğitimi ve yetiştirilmesi olarak görmekte ve bu minvalde çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

DEMİR: FAALİYETLERİMİZE BU YIL DA DEVAM ETMEKTEYİZ

Şube Müdürü Demir, “2018 yılı itibariyle İlim Yayma Eğitim Merkezimizde başladığımız eğitim faaliyetlerimize bu yıl da devam etmekteyiz. Merkezimiz bünyesinde her yıl sürdürdüğümüz Marifet Okulu ve halk eğitim merkezi müdürlüğü nezdinde açtığımız kurslarımıza kayıtlarımızı başlatmış bulunmaktayız. Marifet Okulu, ortaokul ve lise düzeyindeki gençlerimize yönelik yapılan eğitim çalışmalarının ortak adıdır. Marifet okulunda gençlerimize Kuran-ı Kerim ilmihal değerler eğitimi, adab-ı muaşeret dersleri, oku-yorum izi-yorum ve el sanatları gibi dersler verilmektedir. Amacımız, gençlerimizin ahlaki, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak, gençlere ahlak ve ilmihal alanlarında temel dini bilgileri hatırlatmak, kişiye duygu ve düşüncelerini ifade edebilme kabiliyeti kazandırmaktır” diye kaydetti.

DEMİR: FARKLI KURSLAR AÇMAYI PLANLAMAKTAYIZ

Şube Müdürü Mehmet Kaya Demir, “Bununla birlikte halk eğitim Müdürlüğü nezdinde sertifikalı Arapça, İngilizce, ney, diksiyon ve hitabet kursu başta olmak üzere halkımızın ve gençlerimizin ilgi ve talepleri doğrultusunda farklı kurslar açmayı planlamaktayız. Kayıt başvurularını Şehit İlhanlar Caddesi Eski Çağrı Tıp Hastanesi yanında bulunan İlim Yayma Cemiyeti Gençlik ve Eğitim Merkezinde kabul etmekteyiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137