Seçim bölgesi Elazığ’da bulunan AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerine DSİ 9. Bölge Müdürlüğü ile devam etti.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü görevine yeni başlayan Mahmut Dündar ile bir araya gelen Demirbağ, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Demirbağ anı defterini imzaladı.

Daha sonra Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret eden Demirbağ, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Demirbağ, Rektör Prof.Dr. Göktaş’dan Fırat Üniversitesi Hastanesi pandemi ünitesi ile ilgili bilgi aldı.

Elazığ’daki temaslarında muhtarlarla bir araya da gelen Milletvekili Zülfü Demirbağ bu kez; Meşeli, Salkaya, Aydıncık,Çatalharman, Kaplıkaya, Harput, Alatarla, Beydalı, Altunkuşak, Gümüşbağlar köy muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi.

Demirbağ’a İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet ve kurum müdürleri de eşlik etti.

DEMİRBAĞ: MEMNUNİYETLE İLGİLENMEYE VE NETİCE ALMAYA GAYRET EDİYORUZ

AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bugün, Sağkaya köyümüzde Meşeli bölgesindeki köy muhtarlarımızla bir aradayız. Şu anda bulunduğumuz yeri Tarım Bakanlığı Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü AR-GE birimindeyiz. Çok da güzel karşımızda da Pertek. Hemen Pertek’in karşısındayız, suyun kenarında güzel de bir yer. Burada da 3 milyonun üzerinde balık 2 sene içerisinde yetiştirmek suretiyle baraj göllerinde, Beyhan’da, Keban’da baraj göllerinde yetiştirilmek üzere göle bırakılmış. Allah razı olsun güzel hizmet veriyorlar. Tabi muhtarlarımızla da seçimden bu yana ilk defa yan yana geliyoruz onu da söyleyelim. Elazığ 600 köyü olan, 10 ilçesi olan, beldeleri olan büyük bir şehir. Önümüzdeki dönem inşallah olacak. Yani bütünşehir idare sistemi uygulanacak şekilde inşallah yasalaşacak seçimden önce. Yani bütünşehir özelliklerine sahip bir ilimiz var. Dolayısıyla her zaman gelme imkanımız olmuyor ama haklı olarak da seçimden bu yana ilk defa geldik. Bölge insanı da muhtarlarımız da kusura bakmasınlar. Ama her aradıklarında biz her zamanda telefondayız. Bir dertleri sorunları olduğu zaman memnuniyetle ilgilenmeye ve netice almaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.