AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Kırmızı Montlular Gönüllülük hareketi üyeleri ile bir araya geldi.

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Genel Başkanı Erhan Eğit Milletvekili Demirbağ’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

EĞİT: BİRÇOK PROJE VE YİNE ARGE İNOVASYON ÇALIŞMALARI YAPTIK

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Genel Başkanı Erhan Eğit, “ Bizler tabi depremden sonra ilimize değer katmak için birçok proje ve yine ARGE inovasyon çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarda da sayın vekilimiz Zülfü Demirbağ bizzat her alanda sahada bizlerin yanında yer alıp çalışmalarımızı inceleyip gerekli yerlerde çok büyük destekler sağlamıştır. Bugünde yine çok önemli ülkemizin milli tarım ve üretim hamlelerine katkı sunmak için ürettiğimiz projelerimizi sayın vekilimize sunduk. Verdiği destekler için şahsım ve bütün teşkilatlarım adına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da üreten toplum olmak zorundayız diyerek kadınlara yeter ki üretin biz elimizden gelini yaparız” dedi.

DEMİRBAĞ: GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “ Tabi geçmişte güzel faaliyetler oldu bundan böylede inşallah. Burada bazı projelerin konusu hakkında bizi bilgilendirdiler. İlgili kurumlar ile görüşmek sureti ile hanım kardeşlerimizi daha böyle evden arta kalan zamanların da hem ülke üretimine hem de kendilerine faydalı olacak projeler konusunda gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.