Çin’e gitmeye hazırlanan milli sporcumuz Badmintoncu Aliye Demirbağ,  televizyonumuzda yayınlanan ve moderatörlüğünü Mustafa Sağlam’ın yaptığı "A’dan Z’ye Spor" programının konuğu oldu

DEMİRBAĞ: AİLELERİN ÇOCUKLARINI DESTEKLEMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Programda çeşitli konulara değinen Badmintondaki gururumuz milli sporcumuz Aliye Demirbağ, “Hedeflerimizin başında daha fazla insana ulaşabilmek geliyor. İnsanların düşünceleri ile birlikte ailelerin çocuklarını desteklemesi çok önemli. Şu an federasyonumuzda Türkiye’nin her yerine ulaşması için çok ciddi çalışmaları var. bunun doğrultusunda daha da gecikecektir. Ama önemli olan ailelerin çocukları bilinçlendirmesi, ailelerin o spor kültürünü edinmesi ve daha sonrasında çocuklarına bunu aktıracaklar” dedi.

DEMİRBAĞ: BİZE HER TÜRLÜ DESTEKLERİNİ SAĞLIYORLAR

Şampiyon badminton sporcumuz Aliye Demirbağ, Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren ve ekibinden de büyük destek gördüğünü ifade ederek, “Şu anda Elazığ Gençlik ve spor kulübündeyim. 12 yıldır Elazığ Gençlik ve spor kulübü adına oynuyorum. Bu süreçte bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Her türlü desteği sağladırlar. Asya’daki kamplarım olsun, buradaki çalışmalarım olsun en üst düzeye çıkabilmem için Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren Bey olsun, Alaattin bey olsun her türlü desteklerini sağladılar, esirgemediler. Şu anda bulunduğumuz konum daha profesyonel bir şekilde ilerlememiz gerektiğini söylüyor. Bu konuda kesinlikle Abdulsamet Bey ve Alaattin betin destekleri oldu ve hala desteklerini dürdürüyorlar. 2020 – 2024 hedefimiz şu an mutlaka olimpiyatta kota almakla ve ülkemize madalya kazandırmak ve bu konuda bize her türlü desteklerini sağlıyorlar” diye kaydetti.