Filosunda bulundurduğu iş jetleri ile havacılık sektörüne yeni bir ivme kazandıran Ziver AİR Havacılık, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda aynı anda 5 uçak alabilecek uçak hangarını hizmete açtı.

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Ziver AİR Havacılık olarak, ulusal ve uluslararası sivil havacılık gereklerini yerine getiren, dünyada ve ülkemizde havacılık alanında meydana gelen gelişmeleri yakından takip eden, kendini devamlı geliştiren, uçuş emniyetini ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutan bir kalite politikası izlediklerini belirterek, Ziver AİR Havacılık olarak dünyanın her yerine uçabilecek özel jetlere sahip olduklarını söyledi.

DEMİRCİ: HAVACILIK ALANINDAKİ YATIRIMLARIMIZ İLERİKİ DÖNEMLERDE DE DEVAM EDECEKTİR

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda uçak hangarlarını hizmete açtıklarını belirten Demirci “Ziver AİR Havacılık olarak, Türkiye’nin en modern ve lüks hangarı olarak hizmete açılan Hangarımız salon, ofis, hava aracı hangarlama ve uçuş işletme dahil olmak üzere toplam 3 Bin metre kare alana sahiptir. Hangarda aynı anda 5 özel jete teknik servis desteği sağlanabilecektir. Havacılık alanındaki yatırımlarımız ileriki dönemlerde de devam edecektir” dedi.