Demokrat Parti Elazığ İl Başkanlığı, bayramın ikinci gününde düzenlediği bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi.

AVCIL: ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ VE GAYRETİ SARF EDECEĞİZ

Demokrat Parti Elazığ İl Başkanı Tuncay Avcıl, “Cenap-ı Allah’ın bize lütfettiği Ramazan Bayramını sizlerle birlikte kutlamaktan dolayı çok büyük mutluluk içerisindeyim. İnşallah temennimiz gelecek yıllara bu memleketimiz ve milletimizle daha iyi, daha refah, daha iyi bir seviyeye gelebilmemiz için elimizden gelen mücadeleyi ve gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AVCIL: BU BİR BAYRAK YARIŞI

Başkan Avcıl, önceki dönem Demokrat Parti il yöneticilerine de teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışını en iyi noktaya götürebilmektir. Bizde Özkan kardeşimizin çabalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

DELEN: BU MÜCADELESİNDE KENDİSİNE BAŞLARILAR DİLİYORUM

Eski Başkan Özkan Delen de, “Bu mücadelesinde kendisine başlarılar diliyorum. Başaracağına da inanıyoruz başkanımızın. İnşallah çok güzel olacak. Memleketimiz için de ülkemiz için de. Buradan ben tekrardan sizin vesileniz ile hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun” şeklinde konuştu.