Denizli'de Yapıldı, Elazığ'da da Yapılması İsteniyor

Denizli’de kalabalık şekilde oturan vatandaşlar koronavirüsü dolayısıyla uyarıları dikkate almayınca belediye ekipleri çareyi bankları sökmekte buldu. Elazığ’da da vatandaşlar şehir merkezinde genelde yaşlıların toplu bir şekilde oturduğu bankların kaldırılmasını istiyor.

Denizli'de Yapıldı, Elazığ'da da Yapılması İsteniyor

Denizli Bayram Yeri Meydanında korona virüsüne ilişkin alınan tedbirleri ve uyarıları yaşlılar pek dikkate almadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise çareyi bankları sökmekte buldu.

Yapılan tüm uyarılara rağmen Elazığ’da vatandaşlar sokağa çıkmaya devam ediyor.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan banklarda bugün de tüm uyarılara rağmen yoğunluğun olduğu görüldü.

Denizli’de banklar sökülünce Elazığ’da da vatandaşlar şehir merkezinde genelde yaşlı vatandaşların oturduğu bankların sökülmesini istiyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cahile birşey anlatamazsın.
Cahile birşey anlatamazsın. - 4 yıl Önce

Onlar yine gelir, yere oturur. Cahillik virüsten daha sıkıntılı.

Bahadır
Bahadır - 4 yıl Önce

Orada oturmasalar gün boyu Belediye otobüsleri ile gezerler.

Gakko
Gakko - 4 yıl Önce

Onları evden kovan mahlukatlar 20 gün evde otursunlar. Ölmezsiniz sizde Bizahmet evinizde oturun mikrop saçm ayın etrafa

Tuncay Akçelik
Tuncay Akçelik - 4 yıl Önce

65 yaş üstü yaşlıların toplu taşımalarını bu dönemde ücrete tabi tutalımki evlerinde çıkmasınlar saygılarımla

elazizli
elazizli - 4 yıl Önce

o meydanda oturup gezip bırde sacma sapan röportajlar verip elazıgı iyice kötü reklam ettiniz elazıg kanllarıda bunları gıdıp özenle seciyor aklı selim gakgoşlar nerde kaldı yav eviz başınıza mı yıkılmış

Mehmet
Mehmet @elazizli - 4 yıl Önce

Ankarada yasayan bir elazığlı olarak o röportajları izlediğimde vatandaşlar nasıl böyle düşünür diye çok üzüldüm. ama o röportaj sonrasinda Elazığ valiliğinin toplantı yaparak önlemleri artıracağını öğrendim. yani bence şehrin imajından ziyade sağlığını düşünmek gerekiyor. o röportajla elazığ'da insanların düşünmeden hareket ettiklerini gördüm ve onu örnek göstererek elazığdaki yakınları mı bir kez daha uyardım.

Şakir
Şakir @elazizli - 4 yıl Önce

Gerçekten röportaj yapmaya giden medya buraya koşup bunlara hep mikrofon uzatıyor. Elazığ lı cahiller Türkiye nin diline düştü bu sayede heryerde Elazığlı cahillerin videoları paylaşılıyor. İki kelimeyi biraraya getiremeyen zır cahillere mikrofon uzatıp bunuda marifetmiş gibi yayınlayan Elazığ Medyası bu kente büyük kötülük yapıyor.

Erdem
Erdem - 4 yıl Önce

Bu haberdeki yorumları görünce keyfim yerine geldi. Arkadaşlar, cahilin ve yobazın olmadığı her yer cennettir. Bizi akıl ve bilim kurtaracak. Akılcı ve mantıklı konuşan tüm hemşerilerimi selamlıyorum.

görüntüler doğru
görüntüler doğru - 4 yıl Önce

sokaklar halen dolu, Elazığlılar bu konuyu hiç umursamıyor, ne zaman akıllanacaklar ?


SIRADAKİ HABER

banner137