Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Mevlit Okutuldu

24 Ocak 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin seneyi devriyesinde Elazığ İl Müftülüğü tarafından depremde hayatını kaybeden 41 vatandaşımız için İmam-ı Azam caminde Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerif okutuldu.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Mevlit Okutuldu

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremde 37’si Elazığ’da olmak üzere 41 kişi bu felakette yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden 41 vatandaşlarımızın adına İmam-ı Azam Camiinde Elazığ İl Müftülüğü tarafından Kuranı Kerim ve mevlidi şerif okutuldu. Programa; Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ,  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve Elazığ Müftüsü Selami Aydın katıldı.

Mevlid, Kuran’ı kerim tilaveti ile başladı.

Mevlid, okunan ilahiler ve edilen dualarla devam etti.

Mevlid, Elazığ Müftüsü Selami Aydın’ın ettiği dua ile sona erdi.

Mevlid’e katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diledi.

Depremzede vatandaşlarda,24 Ocak’ta yaşanan acıların bir daha olmaması temennisinde bulunarak, devlete teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021, 17:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137