Depremzedeler Yerleşmeden Kombileri Çalındı, 2 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Depremzedeler Yerleşmeden Kombileri Çalındı, 2 Şüpheli Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre,  24 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından Bizmişen Bölgesi'nde yapımı tamamlan deprem konutlarından 10 dairenin kombisi çalındı.

Durumun fark edilmesi üzerine hırsızlık olayı İl Jandarma Komutanlığı'na bildirildi. Bunun üzerine JASAT geniş kapsamlı çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada şüphelileri tespit eden ekipler, şahısların Diyarbakır’da ikamet ettiklerini belirleyerek operasyon düzenledi.

Operasyonda şüpheli R.E., S A., H.D. ve S.Ş. Diyarbakır’da yakalanarak gözaltına aldı.

Elazığ’a getirilen 4 şüpheli "Nitelikli Hırsızlık" suçundan ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden H.D. ve R.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.Ş. ve S.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Reiz
Reiz - 3 yıl Önce

Piçler gidin çalışın insanların emeklerini neden çalıyorsunuz böylelerinin kolunu keseceksinki birdaha yapmasınlar üçbeşgün sonra yine çıkıp aynı şeyleri yaparlar bu şerefsizler

Tahir
Tahir - 3 yıl Önce

Şeriat olsaydi bunlarin hicbiri yasanmiyacakti Kur'an-ı Kerimde hırsızlık yapanin elinin kesilmesi ile ilgili ayet var

Cevo cevo
Cevo cevo - 3 yıl Önce

Diyarbakir piclerinden ne beklenir hirsizlik disinda hersehiri soyuyorlar Ne diye diyer 2 kisiyi saliyosunuz tekrar hirsizlik icinmi

SIRADAKİ HABER

banner137