Elazığ'da 24 Ocak'ta merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, evleri hasar gören ve geçici olarak çadırlarda kalan depremzedelerin yüzü, sürpriz doğum günü etkinlikleriyle gülüyor.

ÇAKMAK: BİR PASTA BİLE İNSANIN HAYATINI ÇOK RENKLENDİREBİLİYOR

Derneğin Elazığ İl Başkanı Hüsna Erdem Çakmak, “Devletimiz hakikaten Elazığ'da tüm gücünü hissettirdi. Tüm gücüyle devletimiz şu anda burada. Bakanlarımız burada. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu tüm çadırları gezdi. Biz, yetişemedikleri yerlere yetişmeye çalışıyoruz. AFAD'la iletişim halindeyiz. Bir ihtiyaç olduğunda haber veriyoruz. Bugünde burada çadırda kalan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa mutlu edebilmek için doğum günü kutlaması organize ettik. Bir pasta bile insanın hayatını çok renklendirebiliyor. Biz onların mutluluğunu hedefliyoruz" dedi.

NACAR: İNŞALLAH BİR SONRAKİ DOĞUM GÜNÜMÜ EVİMDE KUTLARIM

Çadırda doğum günü pastası kesilen İrem Nacar, “Böyle bir sürpriz hazırlayan ablalarıma teşekkür ederim. İnşallah bir sonraki doğum günümü evimde kutlarım" diye konuştu.

SEFALI: HAYATIMDA İLK DEFA DOĞUM GÜNÜM KUTLANDI

Depremzede Ayser Sefalı, "Allah razı olsun. Hayatımda ilk defa doğum günüm kutlandı. Deprem nedeniyle evimizde değiliz çadırlarda kalıyoruz. İnşallah bir daha böyle bir afet yaşanmaz” diye kaydetti.