Birlik Vakfı Elazığ Şubesi tarafında ücretsiz İngilizce ve matematik kursları tamamlandı. Tamamlanan kursların ardından yapılan sınavda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ödül törenine Vali Yardımcısı Uhud Emre Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze katıldı.

KOYUNCU: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Vali Yardımcısı Uhud Emre Koyuncu, “Genç kardeşlerimiz İngilizce ve matematik konusunda kurslar almışlar. Bunlar gayet faydalı olmuş. Kendilerinde o ışığı, o enerjiyi gördük zaten. İleriye yönelik inşallah iyi şeyler olacak, bu artarak devam edecek diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATIYORLAR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Bu kurslara katılan başta öğrencilerimi tebrik ediyorum. Onları bu kurlara getirip götüren velilerimizi tebrik ediyorum. Çünkü boş zamanlarını, tatil zamanlarını bu vesile ile değerlendirmiş oldular. Bir öğrenci için çok gerekli olan hem İngilizce hem matematiğin daha ileri seviyeye taşınmasında emek sarf eden hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Yine bu organizasyonunun gerçekleşmesinde emeği olan Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Eray Şimşek kardeşimize ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda görevi devralmalarına rağmen çok güzel hizmetlere imza atıyorlar. İnşallah u hizmetlerin devamını getirerek daha güzel hizmetlere imza atacaklar diyor, tekrar hem katılan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Birlik Vakfı’nın yönetimini ve hocalarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK: VAKIF OLARAK ÇALIŞMALARIMIZIN DEVAM EDECEĞİNİ DUYURMAK İSTİYORUM

Ücretsiz Matematik ve İngilizce kurslarının bir ay boyunca devam ettiğini ifade eden Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, “Ücretsiz İngilizce ve matematik derslerinin Pazartesi günü deneme sınavını gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize Uhud Emre Koyuncu Vali Yardımcımız ve AK Parti Elazığ İl Başkanımız Ramazan Gürgöze’nin teşrifleriyle takdim ettik. Katılım gösteren iki değerli büyüğümüze, velilerimize ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Vakıf olarak çalışmalarımızın devam edeceğini duyurmak istiyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL