Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan Mazbatasını Aldı

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetimi Elazığ Adliyesine giderek mazbatasını yüksek seçim kurulundan aldı.

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan Mazbatasını Aldı

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan il teşkilatı ile birlikte Elazığ Adliyesi Yüksek Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

DAĞHAN: ELAZIĞ’IN SİYASİ HAYATINDA ÖNEMLİ BİR GÜN OLARAK GÖRÜYORUZ

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dağhan, “Bizim için tarihi bir gün” diyerek, “Bizim için tarihi bir gün. Nostanjik bir gün. Elazığ’ın siyasi hayatında önemli bir gün olarak görüyoruz bu günü. Türk Siyasi Tarihine bir umut hareketi olarak başlayan deva partisinin tüm 81 vilayette teşkilatlanması hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bizim Elazığ için övünç olanda çok kıymetli arkadaşlarımla çok kısa bir sürede teşkilatlanmamızı tamamlamamız” dedi.

DAĞHAN: TÜRK MİLLETİNİN PROBLEMLERİNİ DİLE GETİRECEĞİZ

Dağhan, Elazığ için çok çalışacaklarının da altını çizerek, “Elazığ için çok çalışacağız. Birkaç ilçemiz kaldı. Onlarında teşkilatlanmasını tamamlayarak 27 Aralık günü büyük kongreye böyle çok kalabalık bir şekilde gideceğiz. Elazığ için bir kazanım olarak görüyoruz. Elâzığ için yapacağımız çok güzel çalışmalar var. Buradaki her bir arkadaşımızın gözlerine baktığınız zaman, yüreklerine baktığınız zaman Türkiye için atan kalpler var, Elazığ için atan kalpler var. Elazığ’ımızın bundan sonra problemlerini ve Türk milletinin problemlerini dile getireceğiz. Çözüm için hareket edeceğiz” diye kaydetti.

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

İl Başkanlığını Murat Dağhan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Elazığ İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri belirlendi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Abc
Abc - 3 yıl Önce

Ali babacan gerçekten en doğru en temiz siyasetçi bence şu an seçenekler arasında. Türkiye için en doğru kişi babacan bence . Daha bu teşkilat onu taşıyabilirmi layık olurmu vatandaşa anlatabilir mi bilemiyorum.

güldür güldür
güldür güldür @Abc - 3 yıl Önce

Sence....

mehmet
mehmet @Abc - 3 yıl Önce

"He" gardaş, DEVAcılar bu haberin altın çok hızlı toplanıyor sen aldırma bunlara, ingiltere afrikada ve diğer sömürgelerinde etkisizleşiyor, güç kaybediyor bizimkiler engiliz adamlarının peşine düşüyor

He
He @Abc - 3 yıl Önce

Akılsız siyasetçinin temizi mi olur

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Babacan şimdi bir mühendis gibi gerçekleri konuşuyor. Şimdi adama sormazlarmı sen elinde yetki varken şimdi söylediklerinin tersini yaptın. Yüksek faizle borç aldın ekonomik değeri olmayan boş beleş projelere yatırıp yandaşlarını zengin ettin. Zaten oyu yüzde üçleri geçmiyor. Aklımın almadığı bunların teşkilatlanmak için bu kadar finans kaynağını nereden buluyorlar?

xyz
xyz @Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

bu kafa bu memlekete düşman . arkadaş kim dese ki yaw bizde bu ülkede yönetime talibiz. hemen yapıştır dıj güçler. bilmem proje bilmem neler. 80 milyonluk ülkede bir tane dürüst namuslu adam çıkaracak kadar namuslu insan yok mu bu ülkede . akp-mhp ye göre kendiler gibi düşünmeyen herkes hain herkes proje herkes dıj güçlerin oyuncağı. bu cahiller yüzünden elazığ bi kırtık ileri gidemiiyor

Proje
Proje @Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Muhtemel bir proje partisi ortaya çıkıyor birileri mesela abd başkanı biden destekli bu da olabilir zaman gösterecek demedi demeyin hocam

gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

DEVA olan şafi olan ancak ve ancak ALLAHtır. partinin kısaltması da olsa uzatması da olsa DEVA caiz değildir.

Geçmiş
Geçmiş - 3 yıl Önce

Murat Dağhan eski ak partili eğitimci değil mi feto dersanesi hükümet tarafından bu eğitimci arkadaşa verildi. Her ne hikmetse eski ak partili bir takım isimler bu defa da deva partisi yönetiminde yani farklı bir şey yok ha kel hasan ha hasan kel kandırmayın milleti

Vedat
Vedat - 3 yıl Önce

Güçlü bir yönetim oluşturmuşlar gibi


SIRADAKİ HABER

banner137